BAFRA BELEDİYESİ

Gençlik Caddesi Yolu Ne Zaman Yapılacak

 
 125
Gençlik Caddesi Yolu Ne Zaman Yapılacak - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gençlik Caddesi`ndeki bozuk yollar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gençlik Caddesi`ndeki bozuk yollar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Şahin, “Bir yandan biz diğer yandan Büyükşehir Belediyemiz yaz mevsimiyle beraber çok yoğun bir şekilde asfaltlama ve beton yol çalışması yapacağız. Gençlik Caddemizin durumunu vatandaşlarımız soruyor.

2014 yılında Asri Mezarlığın oradan Askerlik Şubesi`ne kadar hem asfalt hem de kaldırımlarını yapmıştık. Devamı da yapılacak. Fakat Büyükşehir Belediyesi tarafından burada yağmur suyu deşarj hatları çalışması yapılacak.

Biz daha önce 4 mevkide çalışmalar yapmıştık. Su baskınları ve birikmelerini ciddi manada önlemiştik. Buradaki alt yapı çalışmanın yapılmasından sonra asfalt ve üst yapıya dönük çalışmalarla Gençlik Caddesi düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bu konuda ki çalışmaları yürütüyorlar. İnşallah bu hizmette sağlanmış olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Samsun ve Bafra`da ki tüm yetkililerimiz ile sürekli temas, koordine ve istişare içindeyiz. Uyumlu olarak çalışıyoruz. Bafra için herkes son derece duyarlıdır. Biz, Samsun`da bir Bafra var, Bafra Samsun için var demiştik. Samsun da “Samsun Bafra için var” demektedir.”

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençlik Caddesi Yolu Ne Zaman Yapılacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0