GÜNDEM

Gençlik Merkezinden 23 Nisan Kutlama Programı

 
 1345
Gençlik Merkezinden 23 Nisan Kutlama Programı - Bafra Haber- Yalçın Köse / Bafra Gençlik Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / Bafra Gençlik Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenledi.

Programa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükrüye Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Gençli Merkezi Müdürü Şeyda Gündüz Sağlam, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven katıldı.

Programda çeşitli etkinliklerin yanı sıra gençlik merkezi üyelerinin yapmış olduğu resim sergisi ve Hava Sporları ve Gençlik Kulübü`nün simülasyon standı yer aldı. Hava sporları ve Gençlik kulübünün standı çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını Bafra Kaymakamı Ali Katırcı yaptı. Konuşmaların ardından Gençlik merkezi hocalarından Münire Coşkun`un hazırladığı koro çeşitli yöresel türküler söyledi.

Koronun ardından sahneye gençlik merkezi üyesi Payende Bafra çıkarak davetlilere güzel bir müzik dinletisinde bulundu.

Koronun ardından Ayşe Bekar ve öğrencileri İngilizce şarkı söyleyerek davetlilere güzel dakikalar yaşattı.

Gençlik merkezi Halk oyunları ekibi, halk oyunları gösterilerini alkışlar eşliğinde sergiledi ve birçok davetliyi mest etti.

Programın son bölümünde Zülfikar Semiz, Altan Alagöz, Serkan Çoşkun ve öğrencilerinin sola gösterisi ve müzik dinletisi eşliğinde stantlar gezildi ve etkinlik sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençlik Merkezinden 23 Nisan Kutlama Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0