GÜNDEM

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Kupası 2. Kez Bafra`nın

 
 274
Gıda Tarım Ve Hayvancılık Kupası 2. Kez Bafra`nın - Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Futbol Turnuvasında, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 1. oldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Futbol Turnuvasında, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 1. oldu.

16 takımın katıldığı turnuvada grubundan birincilikle çıkmayı başaran Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünü final maçında 2-1 yenerek birincilik kupasını kaldırdı.

Turnuvaya Veteriner Kontrol Araştırma Müdürlüğü, Karadeniz Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Yakakent-Alaçam İlçe Müdürlüğü, Atakum İlçe Müdürlüğü, Çarşamba İlçe Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü, Terme İlçe Müdürlüğü, Bafra İlçe Müdürlüğü, İlkadım İlçe Müdürlüğü, Tohum Sertifikasyon Müdürlüğü, 19 Mayıs İlçe Müdürlüğü, Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğü, Samsun Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Zirai Karantina Müdürlüğü, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme "" Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü katıldı.

Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 3.sü düzenlenen futbol turnuvasında ikinci kez kupa almış oldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gıda Tarım Ve Hayvancılık Kupası 2. Kez Bafra`nın içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0