GÜNDEM

Göksel Başar: Bafra Sera Osb`ye Bedelsiz Arazi Tahsisi Onaylandı

 
 189
Göksel Başar: Bafra SeraOsb`ye Bedelsiz Arazi Tahsisi Onaylandı - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin kurulacağı hazine arazisinin Maliye Bakanlığı tarafından bedelsiz olarak OSB`ye tahsis edildiğini açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin kurulacağı hazine arazisinin Maliye Bakanlığı tarafından bedelsiz olarak OSB`ye tahsis edildiğini açıkladı.

Bafra Sera OSB`ye bedelsiz arazi tahsisi hakkında açıklama yapan Başkan Göksel Başar, "Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ziraat odasının müteşebbis heyetinde yer aldığı Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin kurulacağı hazine arazisi, Maliye Bakanlığı tarafından bedelsiz olarak OSB`ye tahsis edildi." dedi.

Sera OSB için önemli bir adımın daha gerçekleştiğini belirten Başkan Başar, "Tarım Bakanlığı yatırım programına alınan Bafra Sera OSB`nin Kalkınma Bakanlığı yatırım programına alınması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bununla ilgili olarak Kalkınma Bakanlığı uzmanları önümüzdeki günlerde Bafra`mıza geleceklerdir." dedi.

Başar, "Bürokratik işlemlerinin önemli bir bölümü bitirilen Bafra Sera OSB`nin bugüne gelmesinde emeği geçen ve beraber çalıştığımız Samsun Valisi Sayın İbrahim Şahin, Samsun Milletvekili Sayın Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Sayın Namık Kibaroğlu, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sayın Osman Tosuner ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Göksel Başar: Bafra Sera Osb`ye Bedelsiz Arazi Tahsisi Onaylandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0