GÜNDEM

Göksel Başar Bilişim Kulübünü Ziyaret Etti

 
 149
Göksel Başar Bilişim Kulübünü Ziyaret Etti - Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Bafra İş ve İhracatı Geliştirme (Bigem) Projesi kapsamında yürütülen Bilişim Kulübü eğitimindeki kursiyerleri ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Bafra İş ve İhracatı Geliştirme (Bigem) Projesi kapsamında yürütülen Bilişim Kulübü eğitimindeki kursiyerleri ziyaret etti.

Bafra TSO Başkan Göksel Başar ziyarette öncelikle katılımcılara teşekküretti. Bafra OSB`nin gelişiminden ve bu gelişimin yalnızca OSB`yi değil Bafra`yı da kapsadığını ifade ederek Bigem`in "İş ve İhracatı Geliştirmek Üzere Bafra`da kurulduğunu dile getirdi.

Başar "Bilişim Kulübü Bigem projesinin altında gerçekleştirilen bir bölümüdür. Bu eğitimler sayesinde kursiyereler kendilerine, dolayısıyla da Bafra`ya katkı sağlayacaklardır. Bafra TSO olarak Bigem Bilişim Kulübünün verdikleri bu hizmetlerden herkesin maksimum düzeyde fayda elde etmesi gerektiğine inanıyorum. Önemli olan insanın kendini geliştirmesidir, sadece bir diplomanın veya bir üniversite bitirmenin kişinin gelişiminde üst sınır olmadığı, bu ve benzeri eğitimler ile kişiler kendini geliştirmesinin önemli olduğu hepinizin malumudur. Yalnızca bu şekilde iyi işler başarılıp iyi konumlara gelinebilir. Sürekli gelişime açık olmalı ve kendinizi geliştirmelisiniz.Eğitiminizin etkili ve başarılı geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Bigem Projesi Takım Lideri Michael Mann; Bilişim kulübü fikrinin Bafra için çok yararlı olacağını, burada da yetişen kursiyerlerin eğitimin sonuna kadar bir ekip olarak kalmasını ve sonunda bir bütün halinde Bafra`ya katkı sağlamasını beklediğini, böylelikle amaca ulaşılacağını belirtti.

Bigem Projesi KOBİ İş Geliştirme Uzmanı Pınar ÖZBAY; Bigem projesi faaliyetine Şubat ayında başladı. Projenin ilk somut çıktısı bilişim kulübü ve bizler Bilişim Kulübü için gayet heyecanlıyız" dedi.

Mesut tatlı tarafından verilen eğitimlerde kursiyerler "Html, Css, Php, SQL, DomainRegistrationand set up, Java, Jquery,Twitter/Bootstrap, MySQL, APIs ve Mobile Apps konuları hakkında eğitim görecekler.

 

Ziyarete Bafra TSO Başkanı Göksel Başar "˜ın yanı sıra Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis, Bafra Belediyesi İhale Bölümü İnşaat Mühendisi Mustafa Öner Yaltırık,Bigem Projesi Takım Lideri Michael Mann ve Bigem Projesi Kobi İş Geliştirme Uzmanı Pınar ÖZBAY katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Göksel Başar Bilişim Kulübünü Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0