SAMSUN

Güney: "Ak Parti Milletten Başkasından İcazet Almaz"

 
 2232
Güney: "Ak PartiMilletten Başkasından İcazet Almaz" - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av

Adem Güney, "AK Parti, milletten başka yerden icazet ve destek alarak siyaset yapmaz" dedi.

Adem Güney, seçim çalışmaları kapsamında 19 Mayıs, Yakakent ve Alaçam ilçelerinde verdiği yemekle partililerle bir araya geldi. Türkiye'de 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için Samsun'dan aday adaylığını açıklayan eski AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Adem Güney, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 19 Mayıs ilçesinde bulunan Sultan Sofrası'nda Av. Adem Güney, partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçelerin sorunlarını yerinde dinledi. Düzenlenen etkinliğe ilçe başkanı, parti üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"HAKLININ, EZİLMİŞLERİN VE MAZLUMUN PARTİSİ AK PARTİ"

25. dönem milletvekilliği için milletvekili aday adaylığını koyduğunu söyleyen Adem Güney, "Sizin desteklerinizle dualarınızla inşallah sizi temsil için Ankara'ya gitmeyi arzu ediyorum. Cenab-ı Allah, hakkımızda hayırlısını versin, hayırlı olmayan bir iş ise bize nasip etmesin. AK Parti'nin yapmış olduğu çok işler var. AK Parti'nin siyasetini ben size anlatmayacağım çünkü yaşıyorsunuz. AK Parti'nin bu zamana kadar yapmış olduğu icraatları görüyoruz. AK Parti'ye kurarken Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları insanlığa hizmet etmek, tüm İslam alemine örnek olması, vatana, millete, ecdadımıza, atalarımıza layık bir ülke haline getirebilmek için kurulmuş bir siyasi harekettir. Hakkın korunması haklının ve mazlumun korunması için AK Parti siyasete yeni bir boyut kazandırmıştır. Bu amaçla, bu şuurla, bu düşünceyle AK Parti zihniyeti, milletimiz tarafından teveccühe mazhar olmuş. Biz de bu duygularla AK Parti'de siyasete devam ediyoruz" diye konuştu.

"AK PARTİ HİZMET AMAÇLIDIR"

AK Parti'de makam mevki sağlamak amaçlı siyaset yapılmayacağını hatırlatan Güney, "AK Parti hizmet amaçlıdır. Cumhurbaşkanımız ne diyor, 'Biz milletin hizmetkarıyız, efendisi değiliz millet bizim efendimiz'. Asıl patron millettir. Biz milletten almış olduğumuz yetki ile veya milletvekillerimiz, hükümetimiz milleten almış olduğu yetkiyle vekalet ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde veya hükümette milletin hakkını korumaya çalışır. Başka bir yerden, başka odaklardan, başka güçlerden, merkezlerden AK Parti icazet alarak destek alarak siyaset yapmaz, ülkeyi yönetmez, millet ne diyorsa o milletimiz ne düşüyorsa, o bunun haricinde hiçbir merkeze güç merkezlerine prim vermez. Türkiye'de AK Parti iktidarı dönemi boyunca yapılmış olan icraat geçmiş hükümetlerin 70 senede, 80 senede yapamadıkları kadar büyük olmuştur. Sayısız hizmetlere imza atılmıştır. 7 Haziran'da yapılacak olan seçimler hizmetlerin devamı, Türkiye'nin sıçrama yapabilmesi için önemli" şeklinde konuştu.

"YENİ BİR AÇILIM YAPILMASI GEREKLİ"

Yeni bir açılımın yapılması gerektiğini söyleyen Güney şunları söyledi: "Türkiye'ye yeni bir vizyon kazandırmak lazım. Bu vizyonu bu açılımı yapabilmek için bize dar gelen bu anayasayı değiştirmemiz gerekir. Anayasayı nasıl değiştireceğiz parmakla, parmak sayın ne kadar fazlaysa Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dediğin o kadar oluyor. Her ne kadar muhalefet işgal ediyor çalıştırmak istemiyorsa da bunu yapacağız. Yapmak zorundayız. Anayasayı değiştirirsek Türkiye bir kademe yukarıya sıçrayacak. Onun için arkadaşlar canla başla çalışmamız, küskünlükleri bir kenara bırakmamız lazım. "

PARTİLİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Etkinlik sonrası AK Parti 19 Mayıs ilçe binasını ziyaret gerçekleştirerek partililerle bir süre sohbet eden Güney, bir diğer programı için Yakakent'e geçti. Yakakent partililerle bir araya gelen Güney, siyasi ve aile hayatı hakkında bilgi vererek partililerden destek istedi.

Alaçam İlçesi Öğretmenevi'nde verilen yemekle partililerle bir araya gelen Güney, ilçenin sorunlarını yerinde dinledi. Düzenlenen etkinliğe Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Parti İlçe Başkanı Ali Şengül, parti üyeleri mahalle ve köy temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güney burada yaptığı açıklamada ise yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Güney: "Ak Parti Milletten Başkasından İcazet Almaz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0