GÜNDEM

Samsun'dan Kısa Kısa Kayıp Kadın Ormanda Ölü Bulundu

 
 242
Samsun'dan Kısa Kısa KayıpKadın Ormanda Ölü Bulundu - Samsun'un Ondokuz Mayıs ilçesinde evinden habersiz bir şekilde ayrılan ve kayıp olan yaşlı kadın, yapılan arama çalışması sonucu ormanda ölü olarak bulundu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Ondokuz Mayıs ilçesinde evinden habersiz bir şekilde ayrılan ve kayıp olan yaşlı kadın, yapılan arama çalışması sonucu ormanda ölü olarak bulundu.

Fındıklı köyünde oturan ve şeker ile tansiyon hastası olduğu öğrenilen 75 yaşındaki S.A., evinden habersiz şekilde ayrıldı ve geri dönmedi. Ailesi S.A.'nın hayatından endişe ettiklerini belirterek jandarmadan yardım istedi. Olay, Samsun Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ekiplerine bildirildi. Köpekli timler ve vatandaşların yaptığı arama çalışması sonucu S.A., evine 2,5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

- TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde otomobilin çarptığı çocuklardan biri öldü, diğeri ise ağır yaralandı.
Doğanca beldesinde meydana gelen olayda, Z.Ç. idaresindeki otomobil, aniden yola çıkan A.S.(4) ve E.K.'ye (10) çarptı. Kazada ağır yaralanan çocuklar, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. A.S., müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Soruşturma sürdürülüyor.

- KENDİSİNİ DOLANDIRAN HAYAT KADINININ KAÇTIĞI OTELİN CAMINI KIRDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir kişi, para karşı ilişkiye girmek için anlaştığı yabancı uyruklu hayat kadınının 300 YTL parasını alarak kaçması üzerine, kadının peşinden koşarak kaçtığı otelin camını kırdı.
19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda, A.Ç.(40), ilişkiye girme vaadiyle kendisini kandırarak dalgınlığından istifade edip kaçan Gürcistan uyruklu Bela V. adlı kadının peşinden koşarak kadının girdiği otelin önüne geldi. Otel sahibi olan yine Gürcistan uyruklu Marine J.'nin kapıyı açmaması üzerine öfkelenen A.Ç., tekme atarak otelin kapı camını kırınca gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

- DİŞİ HİNT KENEVİRİ OPERASYONU

SAMSUN (İHA) - Samsun'da jandarmanın düzenlediği 5 ayrı operasyonda, evlerinin bahçelerine esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri bitkisi eken 5 kişi gözaltına alındı.
Tekkeköy ilçesinin Yağbasan köyünde V.E.'ye ait evin bahçesinde 463 kök, Alaçam ilçesinin Uzunkıraç köyünde A.K.,'ye ait bahçede 14 kök, Terme ilçesinin Emiryusuf köyünde İ.Z.'ye ait bahçede 29 kök, Tekkeköy ilçesinin Büyüklü beldesinde N.Ü.'ye ait evin bahçesinde 37 kök ve Salıpazarı ilçesinin Cevizli köyünde C.K.'ye ait mısır tarlasında ekili 148 kök dişi Hint keneviri bitkisi ile 13 kilo kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan tarla sahiplerinin sorgusu devam ediyor.

- İNŞAATIN ÇATISINDAN DÜŞEN İŞÇİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Çarşamba ilçesinde inşaatın çatısından düşen bir işçi hastanelik oldu.
Kirazlıkçay Mahallesi'nde bulunan TOKİ inşaatından meydana gelen olayda, çatı katında çalıştığı sırada basmış olduğu tahtanın kırılması üzerine yere düşen işçilerden Ömer Ç.(30), yaralandı. Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Ç., tedavi altına alındı.Soruşturma sürdürülüyor.

- PARKTTA OTURURKEN PARASINI ÇALDIRDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi, parkta otururken yanına gelen kimliği belirsiz kişi tarafından cebindeki parası çalındı.
Emirefendi Mahallesi'nde bulunan Alparslan Türkeş Parkı'nda meydana gelen olayda, parkta oturan Şaban D.'nin (56) yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, cebinde bulunan bin 250 YTL parayı çaldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- TRAFİK KAZASI: 6 YARALI

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
Yalı Mahallesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana gelen kazada, Sinan E. idaresindeki 06 BL 6563 plakalı otomobil, Kadir Ç.’nin kullandığı 55 KF 190 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada, Ali İ., Ahmet Ç., Behiye Ç., Hava Ç., Furkan Ç., Abdulselam Ç., yaralandı. Yaralılar, Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedai altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Kısa Kısa Kayıp Kadın Ormanda Ölü Bulundu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0