GÜNDEM

Emniyet Müdürü Özkan'dan Başkan Neiş'e Teşekkür Ziyareti

 
 224
Emniyet Müdürü Özkan'danBaşkan Neiş'e Teşekkür Ziyareti - Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi'nin, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Trafikte önce siz örnek olun, diğerlerinin değiştiğini göreceksiniz" sloganlı afişleri ilçedeki bilboardlara asması takdirle karşılandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi'nin, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Trafikte önce siz örnek olun, diğerlerinin değiştiğini göreceksiniz" sloganlı afişleri ilçedeki bilboardlara asması takdirle karşılandı.

Bafra Emniyet, Müdürü Kadri Özkan ve Müdür Yardımcısı Abdullah Yahşi, gösterilen sorumluluk örneği üzerine Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş'e bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Naci Demirel'in de yer aldığı ziyarette, ülkenin en önemli sorunların biri olan trafik kazalarının gerçek manada sosyal bilinçlenme ve kişisel sorumluluk anlayışı ile ortadan kalkabileceğinin altı çizildi. Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, trafik kazlarının sosyal bir sorun olduğunu belirterek, “Bu kazaların önüne geçilmesi tam anlamıyla 7'den 70'e herkesin bilinçlenmesi ile olur" dedi.
Bafra Belediyesi'nin engelli vatandaşlar için oluşturduğu rampaların önüne ya da yayalar için yapılan kaldırımlara araçlarını park eden vatandaşları zabıta ekiplerinin uyardığını ifade eden Neiş, "Yasaların bizlere verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanacağız. Umarız bundan sonraki süreçlerde benzer sorunlar yaşanmaz" diye konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • Emniyet Müdürü Özkan'dan Başkan Neiş'e Teşekkür Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0