SİYASET

Hakan Aytünür Yine Sordu

 
 147
Hakan Aytünür Yine Sordu - Bafra Belediyesi MHP Meclis üyesi Hakan Aytünür, Ekim Meclis toplantısında Belediye Başkanı Zihni Şahin`e Bafra ile ilgili sorular yöneltti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi MHP Meclis üyesi Hakan Aytünür, Ekim Meclis toplantısında Belediye Başkanı Zihni Şahin`e Bafra ile ilgili sorular yöneltti.

Yeni otogar, koordinasyon merkezi ve trafik sorunları Meclis`te gündeme getiren Aytünür`ün soruları şunlar:

YENİ OTOGAR
Büyükşehir Belediyesinin yeni otogar yeri ile ilgili bir çalışması var mı? Belediye olarak bir girişiminiz oldu mu? Otogar hem yetersiz hem de şehrin içinde kaldı. Bafra`mıza yakışmıyor. Ayrıca bu bölgede Adliye, Minibüs garajı, Okul ve Sanayi geçiş noktası olması sebebi ile yoğun bir trafik sorunu teşkil etmekte.

BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON MERKEZİ
Bafra Samsun Büyükşehir koordinasyonu merkezinin görev ve yetkileri nedir. Bafra ile sıkıntılarımızı Büyükşehir`in ilgi alanı olan yerlerle alakalı sorunları Mecliste mi dile getireceğiz yoksa Büyükşehir koordinasyon müdürlüğüne mi iletmemiz gerekli. Her ne kadar Büyükşehir yasası ile birçok birim Büyükşehir yasasına geçse de, biz bu şehirde yaşayan bireyler olarak yolların yapılmamasından altyapının eksikliklerinden, cadde ve sokakların düzensizliğinden rahatsızlık içerisindeyiz.

TRAFİK SORUNU
Bafra`nın Otogar girişi ve Alaçam Caddesi, Sinop Karayolunun kesiştiği yerde kavşak çalışması için Karayollarına girişimde bulunuldu mu? Bu yerlerde hem şehir trafiğinin olması, hem de Samsun Sinop Devlet karayolunun olması sebebi ile sıkışmakta. Ayrıca göbeklerde birikmeler kazalara sebebiyet vermekte.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hakan Aytünür Yine Sordu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0