SİYASET

Haluk Koç'tan Flaş Karar

 
 3766
Haluk Koç'tan Flaş Karar - Atakum Belediyesi eski Başkanvekili olan Suat Hayri Erdönmez, CHP Samsun Milletvekili Prof.Dr. Haluk Koç'un genel seçimlerde Samsun'dan aday olmayacağını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediyesi eski Başkanvekili olan Suat Hayri Erdönmez, CHP Samsun Milletvekili Prof.Dr. Haluk Koç'un genel seçimlerde Samsun'dan aday olmayacağını açıkladı.

CHP Samsun eski İl Başkanı ve Atakum Belediyesi eski Başkanvekili olan Suat Hayri Erdönmez, CHP Samsun Milletvekili Prof.Dr. Haluk Koç'un genel seçimlerde Samsun'dan  aday olmayacağını açıkladı.

 Genel seçimde Samsun'un Çarşamba ilçesinden milletvekili aday adayı olmayı düşünen Erdönmez, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ben hep Mustafa Kemal`i örnek aldım. O bu toprakları ve Samsun toprağını tercih ederek 7 düvele karşı savaş vererek, bizi çağdaş seviyelere yükseltti. Bu kazanımlar şu an tehlikede. Birçok da sebepleri var. Ben siyasete hiç ara vermedim. 12 Eylül 1980 öncesinde de siyaset yaptım ve CHP`nin alternatifi olmadığın gördüm. 


Bundan 10 gün önce genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Haluk Koç`la görüşmeye gittim. Parti Genel Merkezimizde 5 saat süren bir görüşme yaptık. Dün akşam da telefonda görüşme yaptım. Öncelikle sizlere çok selamı var. Hocamla (Haluk Koç) konuştuk. Partimize verdiği katkının hesabı yoktur. Hepimizin kendisine saygısı vardır. Ben iki hemşehri olup onun karşısına çıkıp ön seçimde yarışmayı düşünmüyorum. Ben haddimi bilirim. Kendisine "˜düşünüyorsanız Samsun`dan aday olmayı ben asla aday olamayacağım` dedim

Kendisi bana "˜Ben 15 yıl Samsun milletvekilliği yaptım. Genel merkezde de olabildiğince katkı veriyorum. Ben şu an Samsun`a tekrar gelmeyi düşünmüyorum` dedi.

Ben yine söylüyorum. Haluk hoca gelirse ben yokum. Eğer gelmeyecekse ben yola çıkacağım ve bunu kendisine söyledim." dedi.
Samsunkenthaber.com

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Haluk Koç'tan Flaş Karar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0