BAFRA

Hasan Cılız İshaklı Mahallesi Muhtar Adayı Oldu 

 
 3929
Hasan Cılız İshaklı Mahallesi Muhtar Adayı Oldu  - Hasan Cılız, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde İshaklı Mahallesi'nden muhtar adayı oldu. 
Bafra Haber

 |  - Hasan Cılız, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde İshaklı Mahallesi'nden muhtar adayı oldu. 

Misyonumuz

Mahalle sakinleriyle kurulan iletişim doğrultusunda mahallenin sorunlarını yerinde tespit etmek, sorunları çözümü için ilgili müdürlüklere iletmek, çözüm sürecinin takibini yapmak, yetkili mercileri bilgilendirmek, bilgi ve iletişim kanallarını etkin kullanarak güler yüzle bir hizmet sunmaktır.

Vizyonumuz

Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi, Muhtarlığa gelen her türlü talep, şikayet, öneri ve benzeri ihtiyaçları toplamak ve takibini yaparak mevzuatta belirtilen sürelerde sonuçlandırılmasını sağlamaktır.

İshaklı Mahallesi Muhtar adayı Hasan Cılız kimdir?

26.08.1965 yılında Bafra'da doğdum. İlk, ortaokul eğitimimi tamamladıktan sonra Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldum. 

1982-1988 yılları arasında Bafraspor'da futbol oynadım. 1995 yılında Samsun 19 Mayıs üniversitesi kuruluşu olan Omtel Otel’de güvenlik görevlisi olarak çalıştım. 2015 yılında emekli oldum, evli ve 2 çocuk babasıyım. 59 yıldır doğduğum İshaklı Mahallesi Şube Caddesi’nde ikamet etmekteyim.

2008 yılı itibarıyla rahmetli muhtarımız Hüseyin Macit’in azası idim. muhtarımızın rahatsızlığı dolayısıyla Bafra Kaymakamlığımızın 24/07/2023 tarihi itibariyle asaleten bana tebliğ ettiği muhtarlık görevini sürdürüyorum. 

Ben ve ekibim Mahallemize yapılan hizmetlerin her zaman başında bulunduk. Bundan sonra da siz kıymetli seçmenlerimizin takdiriyle bulunacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Ek işim değil tek işim olacak muhtarlık görevi için 31 Mart yerel seçimlerinde siz değerli mahalle sakinlerimizin teşvik ve destekleriyle aday oldum. 

Her şey daha güzel bir İshaklı Mahallesi için saygı ve sevgilerimle…


Hasan Cılız İshaklı Mahallesi Muhtar Adayı Oldu 

Kaymakamlık ve belediyemiz ile görüşülerek uygun gördüğümüz en doğru lokasyona muhtarlık binası yapılacak ve bizden sonraki nesillere bırakılacak 

Muhtarlık binamızda mahallemizde ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kullanabileceği 30 adet masa 250 adet sandalye temin edilecek 

Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla düzenlediğimiz cumhuriyet kutlamaları sizlerin fikir ve önerileriyle geleneksel hale getirilecek.

Kaymakamlığımız ve belediyemizle uyum içinde çalışılarak sahipsiz sokak hayvanlarının takipçisi olacağız beslenme noktaları oluşturacağız 

Yardımsever vatandaşlarımızın katkılarıyla eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek üzere fon oluşturulacak 

Devlet kurumları tarafından mahalle sakinlerine tanınan hak ve hizmetlerin yerine getirilmesinde yardımcı olacağız 

Yaşlılar, emekli ve engelli vatandaşlarımız önceliğimiz olacak

Şahsi olarak sosyal yardımda bulunacakların doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya yardımcı olacağız 

Mahallemizde açılan halk eğitim ve meslek edindirme kurslarının çeşitliliği artırmak için halk eğitim ve milli eğitim ile görüşeceğiz 

Whatsapp, Facebook, İnstagram adreslerimizden 7/24 online iletişim halinde olacağız 

Mahallemizde sokak aydınlatma ışıkları az ve eksik olan sokaklarımızın  aydınlatılması için belediye ve YEDAŞ ile ortaklaşa çalışacağız

Yapılması gereken Göktuğ Sokak, Tören Sokak, Tekin Sivri Sokağın yapımında bizzat takipçi olacağız ve diğer tüm sokaklarımızın ihtiyaç durumunda bakımları yapılacaktır.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hasan Cılız İshaklı Mahallesi Muhtar Adayı Oldu  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 65
User defaultYorum Id: 211863
30 Mart 2024
16:42
  • Yorum Id: 211863
  • 30 Mart 2024
  • 16:42

Herkes iyimi

User defaultYorum Id: 211726
29 Mart 2024
21:19
  • Yorum Id: 211726
  • 29 Mart 2024
  • 21:19

Muhtarlıktan başka işi olmayan kendini mahallesine adamış hasan beye seçimde başarılar dilerim.

User defaultYorum Id: 211772
30 Mart 2024
02:37
  • Yorum Id: 211772
  • 30 Mart 2024
  • 02:37

Kısa sürede mahallemiz görmediği hizmeti gördü. kazandığında daha büyük işler yapacagını düşündüğüm tek adaydır. diğer adayların zaten hali hazırda bir işi var onların sadece adım muhtar olsun diye çıktığını düşünüyorum. hasan cılız kardesim umarım kazanırsın mahallemize katkılarına tesekkür ediyorum simdiden.

Daha Fazla Yorum