GÜNDEM

Hasta Kadın Helikopterle Bafra`ya Sevk Edildi

 
 443
Hasta Kadın Helikopterle Bafra`ya Sevk Edildi - Yalçın Köse - Bafra Haber/ Samsun`un Terme ilçesinde hayati tehlikesi bulunan 68 yaşındaki kadın hasta hava ambulansı ile Bafra`ya getirildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber/ Samsun`un Terme ilçesinde hayati tehlikesi bulunan 68 yaşındaki kadın hasta hava ambulansı ile Bafra`ya getirildi.

Terme`de hastanede yatmakta olan 68 yaşındaki kadın hasta hava ambulansı helikopter ile Bafra`ya getirildi.

İlçe Sağlık Müdürlüğünün girişimleri sonucu İshaklı Mahallesi itfaiye binası yanına yaptırılan 112 Acil Servis istasyonu ve Heliporta iniş yapan helikopterden çıkartılan hasta 112 Acil Servis Ekiplerince ameliyata alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Mide- bağırsak bölgesinde meydana gelen yırtılmadan dolayı hayati tehlike kaydıyla Bafra`da ameliyatı gerçekleşecek olan 68 yaşındaki kadın ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınacak.

Bafra ilçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın yaptığı açıklamada, "Bugün Bafra`da yeni yaptığımız 112 istasyonu ve helikopter pistine ilk defa helikopter ambulansımız iniş yapmıştır. Öncelikle Bafra`ya hayırlı olmasını diliyorum. Buraları Hazırlayan itfaiye ekibimize, Emniyet teşkilatımız ve 112 Acil servis ekiplerimize ayrıca teşekkür etmek istıyorum. Terme`den alınan 68 yaşındaki bir bayan hastanın mide bağırsak sisteminde bir yırtılma neticesinde hem ameliyat hemde yoğun bakım hizmeti alabilmesi için Bafra`ya nakli acil gerçekleşmesinden helikopter inişi söz konusu olmuştur. Bu bölge için bu ilk inişimiz oldu. Bafra`ya tekrar tekrar hayırlı olsun." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hasta Kadın Helikopterle Bafra`ya Sevk Edildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0