GÜNDEM

Hastane Tekel`e Döndü

 
 2188
Hastane Tekel`e Döndü - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınması sonucu boşalan bina harabeye döndü.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınması sonucu boşalan bina harabeye döndü.

Bafra`da faaliyette bulunan Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınması sonrası boşalan bina, uyuşturucu madde kullanan sokak çocuklarının ve hırsızların mekanı haline geldi.

Tinerci ve Balici olarak tabir edilen sokak çocuklarının mekanı haline gelen eski hastane binasına bir grup küçük yaşta çocuğun girip çatı katına çıktığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Hastane binasında arama yapan polis ekipleri, şüpheli çocuklara ulaşamazken, hastane binasının içerisi gözler önüne serildi.

Güvenlik görevlisi tarafından korunduğu bilinen eski devlet hastanesi binası içerisi, yıkımından önce Uyuşturucu madde bağımlısı gençlerin mekanı haline gelen ve bir çok yangın, hırsızlık ve uyuşturucu olayının merkezi olan TEKEL binasına dönüşmüş.

Kapısı açık bırakılan hastanenin 2 ve 3 katında bir çok odaya serilen yatak ve çarşaflar otel odaları gibi tek kişilik hazırlanırken yatakların yanında söndürülen sigara izmaritleri, meyve suyu kutuları ve içerisine uçucu madde dökülmüş poşetler düzenli olarak kalanların olduğunu gösteriyor.

Başı boş bırakılması sonucu harabeye dönüşmesi ve satılmasının ardından yıkımı ile son bulan TEKEL binasının ardından, Başı boş bırakılan eski hastane binasının akibeti merak konusu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hastane Tekel`e Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0