ULUSAL

Hastaneden Kenan Işık İle İlgili Açıklama

 
 1419
Hastaneden Kenan Işık İle İlgili Açıklama - Hastaneden ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 'Olumlu gelişmelere karşın beyin hasarının devam ettiği gözlenmiştir. Hayati tehlikesi sürmektedir' denildi.
Bafra Haber

 |  - Hastaneden ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 'Olumlu gelişmelere karşın beyin hasarının devam ettiği gözlenmiştir. Hayati tehlikesi sürmektedir' denildi.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi`ndenKenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada, "Solunumunun başlaması nedeni ile suni solunum cihaz desteğinin azaltılması, ağrılı uyaranlara cevap alınması, spontan göz açması gibi olumlu gelişmelere karşın, Kenan Işık`ın kontrol tomografi, manyetik rezonans görüntüleme ve klinik bulgulara göre, beyin korunmasına yönelik tıbbi tedavi ve girişimlere rağmen beyin hasarının devam ettiği gözlenmiştir. Hastamız Kenan Işık`ın bilinci kapalı olup, stabil seyretmektedir. Hayati tehlikesi sürmektedir" ifadelerine yer verildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hastaneden Kenan Işık İle İlgili Açıklama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0