GÜNDEM

Samsun'dan Kısa Kısa Marketlerin Ekmek Dolaplarını Çalan 3 Kişi Yakalandı

 
 149
Samsun'dan Kısa Kısa Marketlerin EkmekDolaplarını Çalan 3 Kişi Yakalandı - Samsun'un Bafra ilçesinde bir gecede 6 ayrı mahallede bulunan 9 marketin ekmek dolaplarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Çilhane Mahallesi'nde Şaban K.'nin, Fatih Mahallesi'nde Mehmet A. ile Lütfi Ö.'nün, Hacınabi Mahallesi'nde Mustafa Ç.'nin, Büyükcami Mahallesi'nde İsmet A. ile Mehmet C.'nin, Kavakpınar Mahallesi'nde Birol A. ile Enver Ç.'nin, Emirefendi Mahallesi'nde Ahmet Ç.'nin marketinden alüminyum ekmek dolaplarını çalındı. Bafra polisi, yaptıkları araştırma sonucu ekmek dolaplarını çaldıkları iddia edilen R.B.(19), E.Ç.(17) ve T.S.'yi (16) yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde bir gecede 6 ayrı mahallede bulunan 9 marketin ekmek dolaplarını çaldıkları iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Çilhane Mahallesi'nde Şaban K.'nin, Fatih Mahallesi'nde Mehmet A. ile Lütfi Ö.'nün, Hacınabi Mahallesi'nde Mustafa Ç.'nin, Büyükcami Mahallesi'nde İsmet A. ile Mehmet C.'nin, Kavakpınar Mahallesi'nde Birol A. ile Enver Ç.'nin, Emirefendi Mahallesi'nde Ahmet Ç.'nin marketinden alüminyum ekmek dolaplarını çalındı. Bafra polisi, yaptıkları araştırma sonucu ekmek dolaplarını çaldıkları iddia edilen R.B.(19), E.Ç.(17) ve T.S.'yi (16) yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- 4 AYLIK GELİN YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 4 ay önce evlenen genç kadın, yatağında ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, Nalbantlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 4 ay önce M.D.(23) ile evlenen N.D.(24), kayınvalidesi tarafından yatağında ölü olarak bulundu. Olay polise haber verildi. Savcı, N.D.'nin ölümünü şüpheli buldu ve kesin ölüm sebebini tespit ekmek için cesedini otopsi yapılmak üzere Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Soruşturma sürdürülüyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Kısa Kısa Marketlerin Ekmek Dolaplarını Çalan 3 Kişi Yakalandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0