SAMSUN

Havza'da Kongre Heyecanı

 
 724
Havza'da Kongre Heyecanı - AK Parti Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 4
Bafra Haber

 |  - AK Parti Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 4

Olağan Kongresi yapıldı.

Olağan Kongresi'nde, AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Hüseyin Uğur Mastik, gerçekleşen seçimlerde İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Olağan Kongresi, ilçe başkanlığı toplantı salonunda yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından, divan teşekkülü oluşturuldu. Divanın oluşumunun ardından saygı duruşunda bulunulup akabinde İstiklal Marşı okundu. Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu ve yönetimin ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra protokol konuşmalarında geçildi.

Kongrede konuşma yapan İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Yılmaz, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, 2015 genel seçimleri, teşkilat çalışmaları ve AK Parti'de gençliğin önemine değinen bir konuşma yaparak, gerçekleşen kongrenin sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Seçimlerde Genel Merkez tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Hüseyin Uğur Mastik, delegelerin verdiği oy ile Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Başkan Mastik, yaptığı teşekkür konuşmasında kendisine destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Havza'da Kongre Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0