SAMSUN

"Hayalimdeki Okul" Resim Yarışması Ödül Töreni

 
 322
"Hayalimdeki Okul" Resim Yarışması Ödül Töreni - Samsun'un Bafra ilçesinde Genç İş Adamaları Derneği (GİAD) tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Okul" resim yarışması ödül töreni Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde Genç İş Adamaları Derneği (GİAD) tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Okul" resim yarışması ödül töreni Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi

Törene Vali İbrahim Şahin, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Seli Muratoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Seli Muratoğlu, her yıl eğitime katkı projeleri hazırladıklarını söyledi.

Vali İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmada, "Eğitime katkı sağladıkları için genç iş adamlarını tebrik ediyorum. Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) hedeflerimizden birisi tıbbi aletler üretmek. Bunun kararını aldık. Bafra'daki OSB'nin yan tarafında bununla ilgili çalışmaları hızlandırdık. 2 gün sonra Ankara'dan yetkililer gelecek burada toplantılar yapıp en azından çevresel etki değerlendirme (ÇED) ilgili olumsuzluklar varsa gidereceğiz. Medikal aletler konusunu çok önemsiyorum. Dünyada 3 ülkede medikal aletler üretiliyor. Bir tanesi Almanya, bir diğeri Pakistan, üçüncüsü Türkiye. Türkiye'de de aletlerin üretildiği yer Samsun. Tabii ki bazı vilayetlerde örneğin Antalya bölgesinde falan üretiliyor. Ağırlıklı olarak Samsun'da üretiliyor. Yalnız biz bunu geliştirmemiz gerekiyor. Bu konuda da çok acele etmemiz lazım. Acele etmemizin sebebi de Türkiye şehir hastaneleri kuruyor. Bir tanesi de Samsun'da yapılacak. İnşaatına da kısa sürede başlayacağız ümidini taşıyoruz. Bu şehir hastanelerini 2017-2018 yıllarında bitmesi planlanıyor. Hastanelerin açılması içinde alet edevat gerekiyor. Biz yeni açılacak hastanelerin aletini, edevatını karşılamamız için çok hızlı bir şekilde bu faaliyetleri bitirmeliyiz" dedi.

Vali Şahin'in konuşmasının ardından Gençlik Merkezi Korosu" Çanakkale İçinde" adlı türküyü seslendirerek büyük alkış aldı.

Resim yarışmasında birinci olan Buse Tören, bin liralık çeki Vali İbrahim Şahin'in elinden aldı. İkinci Yağız Erkoç'a 750 liralık çeki Kaymakam Halis Arslan, üçüncü Bahar Dinç'e de 500 liralık çeki Belediye Başkanı Zihni Şahin verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • "Hayalimdeki Okul" Resim Yarışması Ödül Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0