ULUSAL

"Hayır" Diyeceğini Açıklayan Kamu-sen`e Saldırı: Genel Başkan Koncuk`a Tehdit

 
 180
"Hayır" Diyeceğini Açıklayan Kamu-sen`eSaldırı: Genel Başkan Koncuk`a Tehdit - Referandumda `hayır` diyeceklerini açıklayan Kamu-Sen Genel Merkezi`ne, 25 kişilik bir grup tarafından saldırı yapıldı. Genel Merkezi basan grup, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk`u tehdit ederek istifa etmesini istedi.
Bafra Haber

 |  - Referandumda `hayır` diyeceklerini açıklayan Kamu-Sen Genel Merkezi`ne, 25 kişilik bir grup tarafından saldırı yapıldı. Genel Merkezi basan grup, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk`u tehdit ederek istifa etmesini istedi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, son günlerde çok tartışılan başkanlık sistemi ile ilgili görüşlerini belirterek, Parlamenter sistemin güçlendirilerek devam ettirilmesini gerektiğini ve referandumda `hayır` oyu vereceğini açıklamıştı.Bu açıklamaların ardından Kamu-Sen Genel Merkezi`ne 25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Türkiye Kamu-Sen`in Ankara`daki genel merkezini basan kalabalık grup, önce kapıdaki güvenlik görevlileri ile tartışıp tartakladıktan sonra binaya girdi. Saldırganlar, binanın içinde taşkınlık yapıp sloganlar attı. Sendikayı basan grubun temsilcileri İsmail Koncuk ile de görüşüp, "istifa et" tehdidinde bulundu.

OLAYIN ARDINDAN KONCUK`TAN KONCUK`TAN İLK AÇIKLAMA

Saldırı hakkında yorum yapmak istemeyen İsmail Koncuk, "Önemli bir şey yok. Kendini bilmez çocuklar. Demek ki kendi kafalarına göre hareket ediyorlar. Olur, böyle şeyler. Onları da göndermişler anlaşılan. Sıkıntı yok" dedi. Koncuk, istifa tehditleri ile ilgili olarak da, "Beni kim istifaya çağırabilir, beni seçen delegeler. Demokratik yollardan seçilmiş insanız. Seçimle geliriz, seçimle gideriz bunlar doğru şeyler değil" diye konuştu.

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk `Hayır` diyeceğini şöyle açıklamıştı:

 (Kaynak: Yeniçağ)

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • "Hayır" Diyeceğini Açıklayan Kamu-sen`e Saldırı: Genel Başkan Koncuk`a Tehdit içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0