GÜNDEM

Hırsızı Yakaladı 2000 Tl Ceza Yedi

 
 2361
Hırsızı Yakaladı 2000 Tl Ceza Yedi - Samsun`un Bafra ilçesinde esnaflık yapan 58 yaşındaki Hüseyin Düzbal kayınpederinin evinde ve deposunda hırsızlık zanlısı yakaladı bir tokat attı, serbest bıraktı mahkemeden 2 bin lira ceza geldi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde esnaflık yapan 58 yaşındaki Hüseyin Düzbal kayınpederinin evinde ve deposunda hırsızlık zanlısı yakaladı bir tokat attı, serbest bıraktı mahkemeden 2 bin lira ceza geldi.

Konu ile ilgili Hüseyin Düzbal yaptığı açıklamada, "Bundan yaklaşık 8 ay önce gelen bir ihbar üzerine kayınpederimin evinin bulunduğu İsmetpaşa Mahallesi Halitoğlu Sokağa dükkânımı kapatarak koşarak gittim.
Bu esnada kayınpederimin deposunda ve evinde bulunan pencere demirleri, hurdaları alan ve satan hırsızlık zanlılarını fark ettim. Baktığımda yaşları 12-14 arası değişen 4 çocuk zanlı vardı. Peşlerinden koştum sadece bir tanesini yakalayabildim. Onunda yaşının 12 olduğunu öğrendim. Kendisine hırsızlığın kötü ve günah olduğunu söylediğimde bana hakaret ederek dizlerime tekme savurdu.

Bende o hırsla zanlının kulağını çekerek sadece bir tokat attım. Ve acıdım. Bu yaşta karakol, hapishane görmesin istemedim. Onu serbest bıraktım. Aradan 2 ay sonra tarafıma gelen mahkeme ilamı ile oldukça şaşırdım. Hırsız zanlısının annesi beni mahkemeye vermiş. Oğluna tokat attım diye. 

Bafra Adliyesinde girdiğim 2 mahkemenin sonucunda 2.000 TL para cezasına çarptırıldım.  Ve ben bu para cezasını 200 TL taksitlerle 5 aydır ödüyorum. 5 ay daha ödeyeceğim. Son olarak sadece bir şarkı sözü söylemek isterim ki, "Adaletin Bumu Dünya." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hırsızı Yakaladı 2000 Tl Ceza Yedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0