SİYASET

İbrahim Semiz: Büyük Deha İle Bizleri Buluşturan Ak Parti Teşkilatımıza Teşekkür Ederim

 
 370
İbrahim Semiz: Büyük Deha İle BizleriBuluşturan Ak Parti Teşkilatımıza Teşekkür Ederim - AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen, "Ülkem Üzerine Doğan Güneş Büyük Deha" adlı oyun Bafra`da sahnelendi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen, "Ülkem Üzerine Doğan Güneş Büyük Deha" adlı oyun Bafra`da sahnelendi.

 

Yusuf Kutluca`nın yazdığı ve yönettiği  "Ülkem Üzerine Doğan Güneş Büyük Deha" adlı oyun Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile sahnelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın hayatını anlatan oyunu Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti MKYK üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz ve çok sayıda partili vatandaş izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın hayatını anlatan tiyatro ile kendilerini buluşturdukları için, AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür eden, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Bizleri ve tüm partililerimizi büyük ustanın hayatını anlatan tiyatro ile birleştiren ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim. Teşkilatımızın bütün programlarına her zaman katılıyoruz, teşkilatımızın her zaman yanında oluyoruz. Tiyatroyu izlerken partililerimizin şunu da anladı, AK Parti sayesinde ülkemizde ki güzellikleri, değişikleri, fedakârlıkları. Bu güzel tiyatronun yazarı ve yöneteni Sayın Yusuf Kutluca ve tüm ekibine de ben ayrıca teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Tiyatro sonunda, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti MKYK üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz ve partililer hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz: Büyük Deha İle Bizleri Buluşturan Ak Parti Teşkilatımıza Teşekkür Ederim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0