SİYASET

İbrahim Semiz: Türkiye`nin Geleceği Ve Hedefleri İçin Daima Ak Parti, Daima Hizmet

 
 366
İbrahim Semiz: Türkiye`nin Geleceği Ve Hedefleriİçin Daima Ak Parti, Daima Hizmet - Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz, Samsun genelinde bulunan 17 İlçe teşkilatı ziyaretlerinin sonuncuları olan, Ak Parti Ayvacık, Salıpazarı ve Tekkeköy İlçe Başkanlıkları Yönetim Kurulu, üyelerini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz, Samsun genelinde bulunan 17 İlçe teşkilatı ziyaretlerinin sonuncuları olan, Ak Parti Ayvacık, Salıpazarı ve Tekkeköy İlçe Başkanlıkları Yönetim Kurulu, üyelerini ziyaret etti.

Ak Parti Ayvacık, Salıpazarı ve Tekkeköy İlçe Başkanlıkları Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz İlçe teşkilatı yönetim kurulu toplantısına katılarak, Milletvekili Aday Adaylığı ve Adaylık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Aday Adayı Semiz, İlçe Teşkilatları Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer tarafından güler yüz ve samimiyetle karşılandı. Aday Adayı İbrahim Semiz, ziyaretlerinde kendini tanıtarak, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin, Salıpazarı Teşkilatında Yaş Pasta Kesimi

Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz İlçe teşkilatlarının son ziyaretleri arasında bulunan Ak Parti Salıpazarı İlçe teşkilatında, Ak Parti Kurucu Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın 61. Yaş günü nedeni ile yaş pasta kesimi yaptı.

Yaş pastanın kesimini, Salıpazarı İlçe teşkilatı ile birlikte kesen, Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Sayın kurucu başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin, 61. Yaş günü dolayısıyla, Salıpazarı teşkilatımız bir incelik düşünmüş. Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler nasip etsin. Birlikte yola çıktığımız dava adamı sayın Erdoğan`ın yaş günü pastasını kesmek bizlere nasip olmuştur. Allah Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan`ı başımızdan eksik etmesin. Türkiye`nin geleceği ve hedefleri için daima Ak Parti, daima hizmet"    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz: Türkiye`nin Geleceği Ve Hedefleri İçin Daima Ak Parti, Daima Hizmet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0