SİYASET

İbrahim Semiz'den Temayül Teşekkürü

 
 746
İbrahim Semiz'den Temayül Teşekkürü - AK Parti Samsun İl Başkanlığı`nın 25. Dönem milletvekilleri Aday Adayları temayül yoklaması Samsun`da yapıldı.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanlığı`nın 25. Dönem milletvekilleri Aday Adayları temayül yoklaması Samsun`da yapıldı.

Samsun Atatürk Spor Salonunda yapılan temayül yoklamasına, AK Parti MKYK Üyesi eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Erç, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı.

Temayül yoklama seçimlerine katılan, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz`e diğer A. Adayları ve AK Parti İlçe Teşkilat yöneticilerinin ilgisi oldukça büyüktü.

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatına ve diğer İlçe Teşkilatlarına teşekkür eden, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Semiz, "Haziran ayında yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi yapılan temayül yoklaması seçimlerini Allah`ın izni ile bitirdik. Çok güzel bir atmosferde yoklamalar yapıldı. Bütün A. Adayı arkadaşlarımız yoklamaya katılarak mücadele verdi. Hepimiz bir davaya hizmet ediyoruz, hepimiz aynı çatının insanlarıyız. Temayülde ben şahsıma destek veren veya vermeyen tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim"       dedi.

 

KAYNAK: İBRAHİM SEMİZ BASIN MERKEZİ

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İbrahim Semiz'den Temayül Teşekkürü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0