GÜNDEM

İçimizden Biri, Çaresiz Vatandaş Orhan Akbulut

 
 224
İçimizden Biri, Çaresiz Vatandaş Orhan Akbulut - İşsiz, evsiz, parasız, hasta ve çaresiz olan 31 yaşındaki vatandaşımız, hemşehrimiz Orhan Akbulut`un yaşadığı sosyal, toplumsal, ekonomik ve sağlık sorunlarıyla ilgili olarak 11 Haziran 2015 Perşembe günü, Bafra Haber Muhabiri Yalçın Köse bir haber yapmıştı. Şimdi de 15 Haziran 2015 Pazartesi günü, Bafra Umut Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi bir arkadaşı ve Bafra Haber Muhabiri Oktay Zerrin, mağdur Orhan Akbulut`un Hacınabi Mahallesi`ndeki yaşadığı kiradaki evlerine misafir oldular.
Bafra Haber

 |  - İşsiz, evsiz, parasız, hasta ve çaresiz olan 31 yaşındaki vatandaşımız, hemşehrimiz Orhan Akbulut`un yaşadığı sosyal, toplumsal, ekonomik ve sağlık sorunlarıyla ilgili olarak 11 Haziran 2015 Perşembe günü, Bafra Haber Muhabiri Yalçın Köse bir haber yapmıştı. Şimdi de 15 Haziran 2015 Pazartesi günü, Bafra Umut Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi bir arkadaşı ve Bafra Haber Muhabiri Oktay Zerrin, mağdur Orhan Akbulut`un Hacınabi Mahallesi`ndeki yaşadığı kiradaki evlerine misafir oldular.

İki buçuk ay önce çalıştığı bir tüp servisi işinden çıkartılan, 1,5 yaşındaki kızı Fadime Nur ve 2 yaşındaki kızı Havanur ve eşi Nurdan Akbulut için hayırseverlerden yardım eli uzatmalarını bekleyen Orhan Akbulut`u evinde ziyaret ettik ve dertlerini bizzat kendisinden dinledik.

Orhan Akbulut, daha önce de belirttiği gibi işten atıldığını, ailesine bakacak durumda olmadığını, psikolojisinin bozulduğunu tekrarladı ve Devlet``in, toplumun ve varlıklı işadamlarıyla hayırseverlerin kendilerine, ailsine sahip çıkmalarını rica etti. Akbulut, tek böbrekli kızının ilaç ve tedavi parasını karşılayacak durumları olmadığını, fakülteye gidecek taşıt parası bile bulamadıklarını ve kendisinin de kalp hastaılığından muzdarip bulunduğunu söyledi.

Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ise bu konunun takipçisi olacaklarını, bu konuda ne gerekiyorsa ellerinden gelen her türlü destek ve ilgiyi göstermeye çalışacaklarını, özellikle de Devlet`in, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı`nın ve ilçemiz mülki amirlerinin tez elden harekete geçerek bu son derece mağdur ailenin yardımına öncelikli olarak eğilmeleri gerektiğini, zengin ve varlıklı işaamlarından da gerekli insani ve vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleri ricasında bulundu.

Haber: Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İçimizden Biri, Çaresiz Vatandaş Orhan Akbulut içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0