GÜNDEM

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes Açıldı

 
 68
İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes Açıldı - Samsun Bafra İlçe Müftülüğü, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes açtı
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra İlçe Müftülüğü, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes açtı

Bafra`da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, Bafra Belediyesi Mehteran Takımı`nın İlçe Müftülüğü önünden eski Tekel binasına yürüyüşüyle başladı. Çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde İlçe Müftülüğü tarafından ihtiyaç sahibi çocuklar yararına açılan kermesle başladı. Eski Tekel binası bahçesinde açılan kermes öncesi Aktekke Erkek Kur`an Kursu öğrencilerinin semazen gösterisi büyük ilgi gördü.

Kermes açılışında konuşan İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, "Günümüzde ihtiyaç duyduğumuz Peygamber efendimizin bize bıraktığı emanetlerden birisi de ihlas ve samimiyettir. Dünyadaki ilişkilerimizin, hayır ilişkilerimizin, sosyal ilişkilerimizin daha güzel seviyede olması için ihlas ve samimiyet konusu önemli bir konudur"  dedi.

İlçe Kaymakamı Ali Katırcı da konuşmasında İlçe Müftülüğü`nün yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığı söyledi. Konuşmaların ardından protokol tarafından kermesin açılışı yapıldı. 10 gün açık kalacak kermesin açılışına ayrıca Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Kermes Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0