SAMSUN

İlkadım Belediyesi'nden 5 Bin Kişiye İftar

 
 314
İlkadım Belediyesi'nden 5 Bin Kişiye İftar - İlkadım Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına 5 bin kişi katıldı
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına 5 bin kişi katıldı

İlkadım Belediyesi Komşu İftarları'nın bu akşamki adresi Cumhuriyet Meydanı'ydı. İftara büyük ilgi gösteren vatandaşlar meydanı doldurdu. İftardan önce ünlü ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu vatandaşlara dini sohbet gerçekleştirdi.

İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, esnaf odaları başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Her gün başka bir mahallede iftar yemeği vererek vatandaşlarla bütünleştiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu akşam gerçekten muazzam bir tabloyla karşılaştık. Biz Komşu İftarları adı altında her gün başka bir mahallede iftar yemeği veriyoruz. Bugün ise Cumhuriyet Meydanı'nda muazzam bir atmosfer oluşturdunuz. Tüm katılımcılara teşekkür ederim. Etkinliğimiz Ramazan boyunca her gün bir mahallemizde devam edecek. Günahlarınızdan arınmış bir şekilde bayrama ulaşmanızı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisinden oldukça memnun olan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, "Önümüzde en kısa sürede idrak edeceğimiz Kadir Gecenizi şimdiden kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz artsın. Allah bizi nice güzel Ramazanlara ulaştırsın. Bayramınız şimdiden mübarek olsun. Hepinize Ankara'dan Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocadan selamlar getirdim" diye konuştu.

Ramazan ayının birlik ayı olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Ramazan paylaşmaktır. Mutluluklar paylaştıkça artar. Üzüntüler paylaştıkça azalır. Her birinizin evinde bir parça yemeğiniz muhakkak vardır. Ama siz bugün burada olmayı tercih ettiniz ve burayı muazzam bir atmosfere çevirdiniz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlkadım Belediyesi'nden 5 Bin Kişiye İftar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0