SAMSUN

İlkadım'da Asfalt Mesaisi

 
 369
İlkadım'da Asfalt Mesaisi - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Toybelen Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Toybelen Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi

Toybelen Mahalle Muhtarı Hasan Tütüncü, Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman ile birlikte 1227. Sokak'ta yapılan çalışmaları inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İmkanlar nispetinde en önceliklisinden başlayarak her noktaya hizmet götürdüklerini söyledi.

Asfalt döküm çalışmalarını bizzat yerinde takip ederek inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaz ayı itibariyle İlkadım'da asfalt çalışmalarının hız kazandığını belirterek, imkanların nispetinde programa alınan cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyledi. İlkadım ilçesinin modern bir kent kimliğine kavuşması için özelliğini kaybetmiş ve yıpranmış cadde ve sokakları asfaltladıklarını kaydeden Başkan Tok, "Ramazan ayında da ilçemizdeki cadde ve sokakların asfaltlanması konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu konuda yoğun bir çaba ile çalışıyor." dedi.

Muhtarların mahallelere hizmet götürme bakımından önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini belirten Başkan Erdoğan Tok, Belediye olarak yaptıkları hizmetlerde vatandaş memnuniyetini önemsediklerini kaydetti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlkadım'da Asfalt Mesaisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0