GÜNDEM

İlyas Kızmış, Rize`de Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

 
 493
İlyas Kızmış, Rize`de KalpKrizi Sonucu Hayatını Kaybetti - Bafra`da uzun yıllar pastane işletmeciliği yapan İmaj Pastanesi sahibi İlyas Kızmış, gezmek için gittiği Rize`de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da uzun yıllar pastane işletmeciliği yapan İmaj Pastanesi sahibi İlyas Kızmış, gezmek için gittiği Rize`de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gençlik Caddesi`nde İmaj Pastanesini işleten daha sonra Atakum`da aynı isimle pastane açan 56 yaşındaki 4 çocuk babası İlyas Kızmış, memleket havasını almak, annesini ziyaret etmek için gittiği Rize`nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Topluca köyünde kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İlyas Kızmış`ın cenazesi Topluca köyünde defnedildi.

Bafra`da Elisa Pastanesini işleten kardeşi Bilal Kızmış, acıklı olayı şu sözlerle ifade etti: "Ağabeyim beni arayıp, "˜Memleketi özledim, Gidip biraz gezeyim, annemi göreyim` dedi. Rize`ye vardıktan bir gün sonra köyde gezerken, kalbinin sıkıştığını hissedip, kendisi telefon ile ambulans çağırmış. Hatta ambulansa da kendisi yürüyerek binmiş. Ambulansta iken kalp krizi geçirmiş. Hemen hastaneye kaldırıp tedavi altına almışlar ama tüm müdahalelere rağmen kurtaramadılar. Ağabeyimi, buraya ölmeye, gömülmeye gelmiş, memleketini, annemi son bir kez daha görmeye gelmiş." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlyas Kızmış, Rize`de Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0