EĞİTİM

İmam-hatip Lisesinde Kızılay Kan Ve Kök Hücre Bağışı

 
 704
İmam-hatip Lisesinde Kızılay KanVe Kök Hücre Bağışı - Orta Karadeniz Bölgesi, Samsun Kan Bağış Merkezi Bafra Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Kan Bağış Kampanyası düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Orta Karadeniz Bölgesi, Samsun Kan Bağış Merkezi Bafra Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Kan Bağış Kampanyası düzenledi.

Samsun Kan Bağış Merkezi Dr. Erol Uyar ve 3 Laboratuar Teknikeri ve 1 destek personelinden oluşan ekip, 17 Ünite Kan'ın yanı sıra ayrıca 13 de Kök Hücre Bağışında bulunan okul personeli ve Okul Müdürü Berati Aydın'a teşekkür ettiler.

Kızılay "Kök Hücre" İçin Hazır

Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde "kök hücre" bağışında bulunmak isteyen vatandaşlardan kan örneği almak için hazırlıklarını tamamlayan Türk Kızılayı`nın bu çalışması, konunun uzmanları tarafından da önemseniyor. Türkkök Projesi'nin ortaklarından olan Türk Kızılayı, bölge kan merkezlerinde hazırlıklarını tamamladı. Nisan ayı itibariyle kan bağışında bulunan vatandaşları kemik iliği bankası Türkkök için de bir tüp kan örneği vermeye yönlendirecek olan Türk Kızılayı, Türkiye`deki önemli bir soruna daha çözüm getirecek. Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde görevini sürdürecek olan Türk Kızılayı, uygun kemik iliği bekleyen binlerce lösemi hastası ile hayırsever vatandaş arasındaki en önemli köprü olacak.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İmam-hatip Lisesinde Kızılay Kan Ve Kök Hücre Bağışı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0