EĞİTİM

İmam Hatip Lisesinde Ödül Töreni

 
 117
İmam Hatip Lisesinde Ödül Töreni - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ 23-24 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen; 2015 Okul Sporları Liseler arası Masa tenisi il 1.si olan İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ödül töreni düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ 23-24 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen; 2015 Okul Sporları Liseler arası Masa tenisi il 1.si olan İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ödül töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde, İstiklal Marşı Töreni öncesi gerçekleşen Ödül Töreni`nde bir konuşma yapan Okul Müdürü Berati Aydın hem okuldaki yeni yapılanma, restorasyon hem de ödül töreniyle ilgili açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:

"Geçen yıl okulumuz Arapça Bilgi ve Kültür Yarışmaları`nda Türkiye 3. sü olmuştu. Bu yıl Türkiye 1. liğini hedefliyoruz. Bunun yanında Spor Kulübü`müz olarak; ben özellikle Kaan beye çok teşekkür ediyorum. Burada, şu alt salonda bir Uzak Doğu Sporları`nı hizmete açacağız. İnşallah haftaya Kaymakam beyi de davet edeceğiz; yapılan çalışmaları göstereceğiz.

Yan tarafında, aletli salon, güreş salonumuz; onun karşısında, Dini Musiki İcra Odası; onun da yanında Hüsn-ü Hat Odası açılmış olacak. Şu alt kısım, tamamen sosyal ve kültürel etkinliklerle donatılacak. Görüyorsunuz; okulumuzda hiç durmadan yenileştirme, güzelleştirme ve sizlere daha çağdaş, daha ferah ortamlarda okumanız için, hiç durmadan hizmet yapılıyor.

Şu anda üst katın cumartesi, pazar günü seramik döşemesi bitecek. 3. kat seyyar salon. Bir dahaki hafta şu 2 katı tamamen kapatacağız. Orası tamamen bitecek. Ondan sonra, her gün 4 sınıfı bizler ustalarımıza vereceğiz. Toplamda 1852 m2 alan granit olacak. İnşallah bu da sizin moralinizi düzeltecek; o siyah zemine basmayacak; her gün pırıl pırıl granit zemin üzerinde ders yapacaksınız ama bunu yaparken de lütfen sınıflarınıza, derslik ve okul eşyalarınıza sahip çıkın. Bu aynı zamanda dini bir görevdir."

Bafra Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın, İl Birincisi olan okul Masa Tenisi Takım oyuncusu öğrencileri için düzenlenen ödül töreni öncesi ise şunları söyledi:

"Bu sporcular 2 takımı yerle bir ederek İl 1. liğini aldılar. Şöyle kuvvetli bir alkış istiyorum. 9 maç yaptılar, 9 galibiyet elde ettiler. Yani; Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi`nin bileği bükülmez inşallah.

Ben onlara bakın burada kendilerine dedim ki oğlum bu hayat, topun peşinde geçmez. Bunda başarılı olan bir çocuk ne yapacak; derslerinde başarılı olacak. İnşallah söz veriyorsunuz değil mi ? Dersleriniz de iyi olacak.

Burada misafirlerimiz var. BAF-İM-DER Başkanı Murat Topal ve Yönetim Kurulu aramızdalar. Çocuklarımız İl 1. si oldular. Onlara ödül takdimine gelmişler. Bir alkış rica ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İmam Hatip Lisesinde Ödül Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0