EĞİTİM

İmam-hatip Lisesi`nden Adem Öğretmene Vefa

 
 435
İmam-hatip Lisesi`nden Adem Öğretmene Vefa - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra Anadolu İmam-Hatip Lisesi, merhum Tarih Öğretmeni Adem Kırcalı`yı Öğretmenler Gününde andı.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra Anadolu İmam-Hatip Lisesi, merhum Tarih Öğretmeni Adem Kırcalı`yı Öğretmenler Gününde andı.

Kısa bir süre önce vefat eden Bafra Anadolu İmam-Hatip Lisesinin sevilen öğretmenlerinden merhum Adem Kırcalı`yı okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri unutmayıp; bu anlamlı günde öğretmenlerini özel bir programla andılar. Programı okul öğrencilerinden Ramazan Nuri Sipahi sundu.

Programa; Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Okul Md. Berati Aydın, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bafra Müftülüğü Konferans Salonu`ndaki anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okulun Mesleki Tanıtım Kulübü ile Kültür ve Edebiyat Kulübü`nün hazırlayıp öğretmen Hakan Geçili`nin de teknik masadan katkıda bulunduğu programda; bir süre önce ebediyete intikal eden Tarih Öğretmenleri Adem Kırcalı için özel bir Öğretmenler Günü ile öğretmenlerini andılar.

 Hafız Hüseyin E. Şahin`in"Aşr-ı Şerif"sunumunu Okul Müdürü Berati Aydın`ın konuşması takip etti. Md. Aydın, konuşmasında bir süre önce vefatıyla aralarından ayrılan Adem Kırcalı öğretmenin örnek ve insanlıkla dopdolu, başarılı eğitimciliği, özellik ve vasıflarından söz edip hadislerle ilim ve eğitimin önemini örneklerle dile getirip merhum öğretmenlerine Allah`tan rahmet diledi. Salonda duygu dolu anların yaşandığı program;"Günün Aziz Hatırası"ve okul öğretmenleri slaytları; öğretmen ve koroyu yöneten öğretmen Bekir Rıza Elibolca`nın Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Tasavvuf Korosu, şiirler gibi etkinliklerle devam etti.

"Mavi Bayrak"yönetmenliğinde, okulun 12.Sınıf öğrencilerinden Recep Şahinoğlu, Uğur Onur Karatepe ve Yunus Emre Şen`in birlikte yazıp söyledikleri"Son mu dersin?"adlı şiir sunumu ilgiyle izlendi.

Öğrenciler, derslerine giren öğretmenlerinin sinevizyon görüntülerini izlerken kimilerini daha çok kimilerini ise daha az alkışlarken; en büyük alkışı; vefatıyla kendilerini üzen Tarih Öğretmenleri Adem Kırcalı`yı" Günün Sonu mu Dersin ?"adlı şiir sinevizyonu esnasında, uzun alkışlarla andılar. Bu esnada gözyaşlarına hakim olamayan öğretmen ve öğrenciler dikkat çekti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İmam-hatip Lisesi`nden Adem Öğretmene Vefa içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0