GÜNDEM

Zihinsel Ve Bedensel Engelliler Tespit Ediliyor

 
 136
Zihinsel Ve Bedensel Engelliler Tespit Ediliyor - Bafra İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, ilçe merkezi ve köylerde mevcut tüm zihinsel, bedensel ve ruhsal engelli olan kişilerin tespitini yaparak bir istatistik oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, bu konuda din görevlilerinden yardım istedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bafra İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, ilçe merkezi ve köylerde mevcut tüm zihinsel, bedensel ve ruhsal engelli olan kişilerin tespitini yaparak bir istatistik oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, bu konuda din görevlilerinden yardım istedi.

Muzaffer Şahin, müftülük konferans salonunda yapılan toplantıda din görevlileri ile bir araya geldi.
Toplantıda konuşma yapan Şahin, hizmet ve millete devlet adına yapılan hizmette koordineli çalışmak gerektiğini söyledi. Şahin, "İlçemiz merkezde ve köylerinde mevcut tüm zihinsel, bedensel ve ruhsal özürlü olan kişilerin tespitini yaparak bir istatistik oluşturmak için çalışıyoruz. Ayrıca toplumda öncelikle çocuklara sahip çıkmanın, eğitiminin, gelecek için eğitimli ve sağlıklı nesiller bırakmasının önemini biliyoruz. Anne ve babası olmayan veya ayrılan, istismar edilmiş, 18 yaşı altı çocukların tespitten yapılması ve buna bağlı olarak suça itilebilecek çocuklar için önlem alınmasının önemini biliyoruz" dedi.
Şahin, sahipsiz çocukları Bafra Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bildirilmesi gerektiğini kaydetti.
  • BafraHaber Yorum
  • Zihinsel Ve Bedensel Engelliler Tespit Ediliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0