GÜNDEM

İşadamı Aşçı`dan Fakülte Kampanyasına Destek

 
 50
İşadamı Aşçı`dan Fakülte Kampanyasına Destek - Bir süre önce Bafra`da başlatılan Bafra`mıza Fakültemizi istiyoruz Kampanyası İlçe sınırlarını aşarak İstanbula ulaştı.
Bafra Haber

 |  - Bir süre önce Bafra`da başlatılan Bafra`mıza Fakültemizi istiyoruz Kampanyası İlçe sınırlarını aşarak İstanbula ulaştı.

Bir süre önce Bafra`da başlatılan Bafra`mıza Fakültemizi istiyoruz Kampanyası İlçe sınırlarını aşarak İstanbula ulaştı.
Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Astaş Juki Makinaları Türkiye Temsilcisi Kaya Aşçı kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada,
`Bafra İlçesi`nin Karaburç köyünden İstanbul`a yıllar önce geldiğini Eğitimin özellikle Yüksek Öğrenim görmenin ne kadar önemli olduğunu gurbette anladığını Bafra ilçesinden yetişen gençlerimizin muhakkak Yüksek tahsil yapmaları gerektiğini Bafra ilçesine Kurulması planlanan Fakültenin hem ekonomik olarak hem de manevi yönden kendisini çok etkilediği için bu kampanyaya Tam destek hep Destek sloganıyla katıldığını emeği geçenleri yürekten kutladığını söyledi.
Öte yandan 7-8-9- Mayıs 2010 günü İstanbul`da Feshane`de yapılacak olan Samsunlular Tanıtım Günü etkinliklerine Tüm Samsunlu Hemşerilerimizi Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına davet ediyorum diyerek.`` sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İşadamı Aşçı`dan Fakülte Kampanyasına Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0