GÜNDEM

İşe Başladığı Gün Akıma Kapılarak Öldü

 
 3403
İşe Başladığı Gün Akıma Kapılarak Öldü - Samsun`un Bafra ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden inşaat işçisinin işindeki ilk gün olduğu öğrenildi
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden inşaat işçisinin işindeki ilk gün olduğu öğrenildi

Tabakhane Mahallesi Tabakhane Camii karşısında bulunan bir inşaatta çalışan işçilerden Hüseyin Evlice (25) ve Ahmet Hançer (25), ellerindeki demirleri enerji nakil hattına temas ettirdi. Akıma kapılan işçilerden Hüseyin Evlice hayatını kaybederken, Ahmet Hançer ise yaralandı.

Elektrik akımına kapılan işçileri işe alan inşaatın soğuk demir işlerini yapan Mehmet Özkurt, "Demiri sallamayın` diye uyardık. Onlar da sallandırdı ve akıma kapıldılar. Biz ne olduğunu bilmiyoruz. Halatın geri gelmesini bekledik, gelmeyince biz arkadaşla yukarı çıktık. Baktık ki ikisi kanlar içinde yatıyor. Suyla müdahale ettik ama yaşama şekli kalmamıştı. Biri Sivas`tan, diğeri de Kahramanmaraş`tan gelmişler ve ev tutmuşlar. İş arıyorlarmış, benim yanıma geldiler. Ben de onlara iş verdim. Keşke vermez olaydım. Benim günahım nedir bilmiyorum. Durum bu arkadaşların başına geldi, üzgünüm" dedi.

Bir süre önce Sivas`tan çalışmaya gelen 2 çocuk babası Hüseyin Evlice`nin çalıştığı özel bir şirkete ait iş yerinden çıkartılınca iş aramaya başladığı öğrenildi. Bir inşaatta 90 lira yevmiye ile demir bağlama işi bulan Evlice, işe başladığı ilk gün elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Bir kişinin yaralandığı, bir kişinin de hayatını kaybettiği inşaattaki çalışmalar, savcının incelemesinin ardından bir süreliğine durduruldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İşe Başladığı Gün Akıma Kapılarak Öldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0