EĞİTİM

İsmet İnönü İlkokulu 1/c Sınıfı Okuma Bayramı

 
 426
İsmet İnönü İlkokulu 1/c Sınıfı Okuma Bayramı - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Bafra İsmet İnönü İlkokulu 1/C Sınıfı Okuma Bayramı etkinliği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Bafra İsmet İnönü İlkokulu 1/C Sınıfı Okuma Bayramı etkinliği düzenledi.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı, 1-C Sınıf Öğretmeni Devrim Önder`in minik öğrencileri, boylarından ve yaşlarından büyük yetenek ve marifetlerini büyük bir başarıyla sergilediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın sunuculuklarını Berrak ve Ayberk yaptı. İlk olarak ABC Şarkısı ve 1. Sınıf Marşı okundu. Diğer etkinlikler ise şöyle:

Ecrin" Hoşgeldiniz-şiir, Dans Grubu-Gösteri, Elif Ceren Sınıfımı Geçtim-şiir, Okuldan Korkan Çocuk-Skeç, Yaren ve Hakan Bir Küçük Öğretmen- Skeç, Ayça- Anne-şiir, Barış Gösterisi, Eylül, Ecrin ve Elif ÜçYaşlı Teyze-Skeç, Beyza Okuma Bayramı-şiir, Dans Gösterisi, Cumhuriyet Güneşi-Oratoryo, Ecem Öğretmen-şiir, Meslekler Oratoryosu, Ömür ve Sıla Babaların Kralı-şiir, 1- C Sınıfı Atatürk Çocukları-gösteri, Kağan ve Elif Bayrak-şiir, 1/C Sınıf Fotoğrafları-slayt, 1.Sınıf Halk Dansları Topluluğu`ndan Halk Oyunları

Program sonunda 1-C sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Devrim Önder ve tüm okul öğretmenleri ile Okul Müdürü Şerafettin Şahin ve velileri elerindeki Türk Bayraklarıyla sahneye davet edildiler.

Bayrakları sallayan öğrenci, öğretmen ve idareciler ortaya çok güzel bir görünüm oluşturdular.

Özellikle öğrencilerin Atatürk`e olan sevgi ve saygılarını sahnede yüksek bir performansla göstermeleri bol alkış ve beğeni topladı.

Program 1-C Sınıf Öğretmeni Devrim Önder, öğrencileri, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Okul Müdürü Şerafettin Şahin yaptığı konuşmada öğrencilerle 1-C Sınıf Öğretmeni Devrim Önder`i kutladı. Ayrıca öğrenci velileri de sınıf öğretmenine çiçekler takdim ettiler.

Sınıf Öğretmeni Devrim Önder öğrencilerine hediyeler vererek onları olumlu yönde teşvik ve motive etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmet İnönü İlkokulu 1/c Sınıfı Okuma Bayramı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0