EĞİTİM

İsmet İnönü İlkokulundan Emekli Olan Öğretmenlere Veda Yemeği

 
 2059
İsmet İnönü İlkokulundan EmekliOlan Öğretmenlere Veda Yemeği - 14 Ocak 2015 Çarşamba akşamı Bafra İsmet İnönü İlkokulu personeli, daha önceki yıl beraber çalıştıkları bu yıl emekli olan ve okuldan ayrılan öğretmenleri için Bafra Öğretmenevinde veda yemeği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - 14 Ocak 2015 Çarşamba akşamı Bafra İsmet İnönü İlkokulu personeli, daha önceki yıl beraber çalıştıkları bu yıl emekli olan ve okuldan ayrılan öğretmenleri için Bafra Öğretmenevinde veda yemeği düzenledi.

Yemeğin sonunda Okul Müdürü Şerafettin Şahin bir konuşma yaparak, okuldan ayrılan öğretmenlere okula bulundukları katkılarından dolayı teşekkür etti. Bu akşam davetlerini geri çevirmeyip bu ortamda bulundukları için tüm personele teşekkürlerini sundu. Yeni görev yerlerinde ve yaşantılarında hayırlı ve başarılı bir ömür dileklerinde bulundu.

Konuşmanın ardından okuldan ayrılan öğretmenlere okul öğretmenleri tarafından hediye ve plaketleri takdim edildi.

 Altı yıl okulun müdürlüğünü yapan ve okuldan ayrılan Cavit Dinç`in hediye ve plaketini Okul Müdürü Şerafettin Şahin takdim etti.

Emekli olan Yaşar Ulutaş adlı öğretmenin hediye ve plaketini okul öğretmenlerinden Fatma Kanbur, Ruhi Kırbaş adlı emekli olan öğretmenin hediye ve plaketini okul öğretmenlerinden Kadir Özen verdi. Bafra Merkez İlkokuluna Müdür olarak atanan ve okuldan ayrılan Bilal Temel adlı öğretmenin hediye ve plaketini okul öğretmenlerinden Nafiye Kurnaz, Gazi İlkokuluna tayini çıkan okuldan ayrılan Burhan Apaydın adlı öğretmenin hediye ve plaketini okul öğretmenlerinden Gülay Tural takdim etti.

Veda yemeğine hastası olduğu için İl dışında bulunan okulda müdür yardımcılığı görevi yapan ve okuldan ayrılan Ahmet Türkmen katılamamıştır.

Veda yemeğine katılan emekliye ayrılan ve okuldan ayrılan tüm öğretmenler okul ve personeli ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirmişler ve helalleşmişlerdir.

Hediye merasimi sunuculuğunu yapan Rehber Öğretmen Yusuf Özçelik, veda yemeğine davet edilip, davete icabet eden tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Okuldan ayrılan öğretmenlere duygusal ve olumlu konuşmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yeni yaşantılarında mutluluklar dileyerek gerçekleştirilen sohbetin ardından veda yemeği son bulmuştur.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmet İnönü İlkokulundan Emekli Olan Öğretmenlere Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0