ULUSAL

Isparta'da Katliam Gibi Kaza: 15 Ölü

 
 1171
Isparta'da Katliam Gibi Kaza: 15 Ölü - Isparta`daki kazanın arkasında 'yoksulluk' çıktı
Bafra Haber

 |  - Isparta`daki kazanın arkasında 'yoksulluk' çıktı

Isparta`nın Yalvaç ilçesinde, 16 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı kazanın altından acı bir öykü çıktı.

Isparta`nın Yalvaç ilçesinde, 16 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı kazanın ardından yoksulluk çıktı. Kazada aynı aileden 4 yakınını kaybeden bir kadın, günlük 40 TL`ye elma toplamaya giden kadın işçilerle ilgili olarak, "Olmaz olsun şu fakirlik"  feryadı yürekleri dağladı.

Konya`nın Akşehir ilçesine bağlı Ortaköy köyü, Atsuz köyü ve Akşehir`in Asıl mahallesinden alınan ve Gelendost'a elma toplamaya giden yevmiyeli 46 işçiyi taşıyan sürücü Metin Aslan Alp yönetimindeki 42 D 0881 plakalı minibüs, virajlı yolda sabah saat 07.00 sıralarında şarampole devrildi. Kazada, 14`ü kadın 16 kişi hayatını kaybederken, 30`u da yaralandı.

Kaza sonrası cenazelerini teslim almak için Yalvaç Devlet Hastanesine morguna gelen yakınlarının morg önünde beklerken dile getirdikleri feryatları yürekleri dağladı. Kazada 4 yakınını kaybeden bir kadının "olmaz olsun şu fakirlik"  şeklinde ağıtlar yakması, kazada ölen ve günlük 40 TL yevmiye ile elma toplayan kadınların durumunu gözler önüne serdi. Kazada acılı kocalar ise eşlerinin arkalarından ağıt yakarak, "bebeleri ortada kaldı"  diye feryat etti. Morg önünde sinir krizi geçiren kazazede yakınlarına hastanede görevli sağlık ekipleri müdahale etti.

Kaza sonrası hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Isparta'da Katliam Gibi Kaza: 15 Ölü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0