GÜNDEM

İstanbul Kadıköy Baf-der Başkan Yardımcısı Küsader'de

 
 640
İstanbul Kadıköy Baf-derBaşkan Yardımcısı Küsader'de - İstanbul Kadıköy Bafralılar Derneği Başkan Yardımcısı, Av. Dilek Kiraz Bafra Kültür ve SanaT etkinliklerini Destekleme Derneği'ni(KÜSADER)ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - İstanbul Kadıköy Bafralılar Derneği Başkan Yardımcısı, Av. Dilek Kiraz Bafra Kültür ve SanaT etkinliklerini Destekleme Derneği'ni(KÜSADER)ziyaret etti.

Kadıköy Baf-Der Bşk. Yrd. Av. Dilek Kiraz, Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü ve aynı zamanda Bafra Atatürk Ortaokulu'ndan da İngilizce Öğretmeni olan Oktay Zerrin ile okul anılarını paylaştı.

Ziyarette Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, şiir kitaplarını Av. Dilek Kiraz'a imzalayıp armağan etti.

Ziyarete Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, Bşk. Yrd. Gökhan Balakçı, Küsader Basın Sözcüsü Oktay Zerrin, Küsader Satranç Öğretmeni Burak Erken ve İstanbul'dan misafir gelen Fatih Emre Kurt katıldı.

Av. Dilek Kiraz, Bafra'da bu tür sanat, kültür ve musiki faaliyetlerinin sürekli gündeme gelmesinden duyduğu memnuniyeti ve Küsader'in kısa sürede adını ve faaliyetlerini sadece Bafra değil İstanbul'da da başarıyla yerine getirdiğini söyleyip Küsader Yönetimini kutladı.

Ziyarette söz yazarı ve şair Oktay Zerrin bir de uduyla mini bir konser verdi.

Haber Merkezi-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İstanbul Kadıköy Baf-der Başkan Yardımcısı Küsader'de içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0