BAFRA

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

 
 142
MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI - MHP Samsun İl Başkanlığı 18 Nisan 1999'da yapılacak seçimlerde belediye başkanları adaylarını açıkladı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - MHP Samsun İl Başkanlığı 18 Nisan 1999'da yapılacak seçimlerde belediye başkanları adaylarını açıkladı.

Samsun Büyük Otel'de düzenlenen törenle Samsun'da bulunan 54 belediyeden 10'unun belediye başkan adayları tanıtıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı İstanbul Milli Eğitim eski Müdürü Metin Saraçoğlu, Canik Belediye Başkanlığı adaylığı için yeniden aday olan Avukat Şefik Yazgı, Bafra Belediye Başkanlığı için tekrar aday olan Hasan Aslan, Havza Belediye Başkanı adayı Tuncer Keskin, Atakent Belediye Başkanı adayı Doğan Kılıçaslan, Altınkum Belediye Başkanı adayı Ali Teker, Bafra- Çetinkaya Belediye Başkan adayı Hadi Sezer, Bafra -İkizpınar Belediye Başkanı adayı Ramazan Şimşek ve Dereköy Belediye Başkan adayı Hikmet Ergül aday olarak açıklandılar.

Törende bir konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Şefik Yazgı, "Bu ülkede yolsuzlukların ayyuka çıktığı bir dönemi yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu kadar genişleyip yükselen başka bir dönem mevcut değil. Kirlenen siyaseti temizlemenin tek yolu bugün ahlak, ilim ve fazilet sahibi olan ülkücü hareketi iktidara getirmektir" dedi. MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Metin Saraçoğlu ise, Samsun şehrini MHP kadrolarıyla Karadeniz Bölgesi'nin en iyi şehri haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Daha sonra söz alan MHP Samsun İl Başkanı Oktay Demir, Samsun Ticaret alanında ticaret merkezi haline gelmediği için göç veren şehir haline geldiğini, Türkiye MHP kadroları ile müreffeh hale geleleceğini ifade etti. Törene Ozan Arif ve çok sayıda partili katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0