GÜNDEM

İşte Şükrü Duran Cinayetinin Sebebi

 
 810
İşte Şükrü Duran Cinayetinin Sebebi - Samsun`un Bafra ilçesinde bir lokantada işlenen pompalı tüfekli cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde bir lokantada işlenen pompalı tüfekli cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

{haber}İddiaya göre Cinayet zanlısı Mahmut Saat, Şükrü Duran`ı omuz attığı için öldürdü.
Polis tarafından İsmetpaşa Mahallesi`nde sokakta yürürken yakalanan Mahmut Saat, Şükrü Duran`ı meydanda bir şarküterinin önünde omuz attığı için vurduğunu söyledi.

Şükrü Duran`ın kahvaltılık almaktan vazgeçtiği ve Güven Sokak`taki lokantaya çorba içmeye gittiği, şarküteri önünde karşılaşan Mahmut Saat`in de henüz tespit edilemeyen ancak beyanına göre çarpma sebebi ile kızıp evinden tüfeğini alıp, lokantaya giderek Şükrü Duran`ı öldürdüğü değerlendiriliyor.

Meydandaki şarküterinin kamera kayıtlarında, Şükrü Duran`ın şarküteriye geldiği ve biraz bakındıktan sonra çıktığı, bu esnada Mahmut Saat`in de şarküteriye gelip şeker aldığı ve dışarı çıktığı görüldü.

KATİL ESKİ KATİL VE UYUŞTURUCU SATICISI
Cinayet zanlısı Mahmut Saat`in Gazibeyli köyünden olduğu, genç yaşta cinayet işleyip uzun süre hapis yattığı, hapisten çıktıktan sonra önce Acısu yakınlarında et satışı işi yaptığı ancak daha sonra uyuşturucu üretme ve satma işine girdiği, bu sebeple birçok kez hapse girdiği, bir süre de Samsun`da ruhsal tedavi gördüğü, kısa süre önce yine aynı suçlardan cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İşte Şükrü Duran Cinayetinin Sebebi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0