GÜNDEM

Kadir Gecesinde Kuran Ziyafeti

 
 1596
Kadir Gecesinde Kuran Ziyafeti - Yalçın Köse - Bafra Haber / Bafra İlçe Müftülüğü Kadir Gecesi münasebetiyle Bafra Kent Meydanı'nda " Ã‹Å"Kadir Gecesi Özel Programı` düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Bafra İlçe Müftülüğü Kadir Gecesi münasebetiyle Bafra Kent Meydanı'nda " Ã‹Å"Kadir Gecesi Özel Programı` düzenledi.

Bafra Adliyesi, Bafra Emniyet Müdürlüğü önünde başlayan ve Cumhuriyet Ortaokulu Önüne kadar uzanan yola kurulu iftar sofralarında yenilen yemeğin ardından başlayan programda ilk önce Akşam namazı kılındı.

Kılınan Akşam namazının ardından Site Cami İmam Hatibi Kadem Aslan Kuran tilaveti ile gelen konukları mest etti.  Kadem Aslan`ın ardından Gazipaşa Cami İmam Hatibi Sacit Akçay Kuran tilaveti, Çarşı Cami İmam Hatibi Abdullah Arslan okuduğu Kaside ve ilahiler gelen dinleyicilerin adeta ruhuna işledi.

Başkaya Mahalle Cami İmam Hatibi Seçuk Ağar`ın ve Konuk olarak gelen 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Remzi Ateşyürek`in yapmış oldukları kuran tilaveti ile adeta büyülenen vatandanlar Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş`in Kadir Gecesi ile ilgili yaptığı sohbet ve okuduğu dua ile saf tutan cemaat, Yrd. Doç. Dr. Remzi Ateşyürek`in imamlığında teravi namazı kıldı.

Bafra İlçe Müftülüğünün düzenlediği programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, gelen 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Remzi Ateşyürek, Bafra AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çamaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kadir Gecesinde Kuran Ziyafeti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0