GÜNDEM

Kaldırım Söküldü Yapan Yok

 
 54
Kaldırım Söküldü Yapan Yok - Sorumlu Vatandaş / Samsun`un Bafra ilçesinde  15 gün önce belediye çalışanları tarafından sökülen ve olduğu gibi bırakılan kaldırım ve parçalanmış yol çalışmaları kötü bir görünüm sağlıyor.
Bafra Haber

 |  - Sorumlu Vatandaş / Samsun`un Bafra ilçesinde 15 gün önce belediye çalışanları tarafından sökülen ve olduğu gibi bırakılan kaldırım ve parçalanmış yol çalışmaları kötü bir görünüm sağlıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonucu kırılan  yol ve kaldırım olduğu gibi bırakıldı. Aradan yaklaşık 15 gün geçmesine rağmen tadilatı yapılmayan kaldırım ve yolun durumundan rahatsız olan olan bir esnaf Bafra Haber`e şikayet ederek açıklamalarda bulundu.

Çevre esnafı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Atatürk Bulvarı yaklaşık 15gündür pislik içerisinde duruyor. Kaldırım taşlarını buraya dizip gittiler, yolu da kaldırımı da olduğu gibi bıraktılar. Bir kaç sefer ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım. Bunun üzerine Bafra Belediyesini aradım Atatürk Bulvarından Samsun Büyükşehir Belediyesi sorumlu,biz karışamayız gibi şeyler söylendi.

15 günde en azından 20 kez aradım ilgilenen yok, burası Bafra`nın merkezlerinden birisi ben burayı bu halde görmekten utanıyorum acaba kendileri utanmıyor mu?

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaldırım Söküldü Yapan Yok içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0