GÜNDEM

Kaldırım Yapıldı Yol Unutuldu

 
 1101
Kaldırım Yapıldı Yol Unutuldu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde  2 ay önce belediye çalışanları tarafından arıza gidermek için kazılan yol olduğu gibi bırakılınca kötü bir görünüme neden oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 2 ay önce belediye çalışanları tarafından arıza gidermek için kazılan yol olduğu gibi bırakılınca kötü bir görünüme neden oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ay önce Atatürk Bulvarı`nda kaldırım ve yol su arızası nedeniyle kırılmış, arıza giderildikten sonra olduğu gibi bırakılmıştı.

25 Mayıs Pazartesi günü sorumlu bir vatandaş tarafından yapılan ihbar fotoğraflarıyla Bafra Haber`de konu olan kaldırım bozukluğu haberin yapılmasından kısa bir süre sonra onarılmıştı.

Su arıza onarımının ardından 2 ay geçmesine rağmen olduğu gibi bırakılan bozuk yol ise araçlara zarar vermesinin yanı sıra Bafra`nın en işlek yerlerinden biri olan Atatürk Bulvarına kötü görünüm sağlıyor.

 

Yolun durumundan rahatsız olan olan bir esnaf yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bu yol 2 aydır bu şekilde duruyor. Kaldırım taşlarını düzelttiler ancak , yolu olduğu gibi bıraktılar. Bir kaç sefer ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım. Kaldırımı düzelttiler ancak oda içeri göçtü eğimli bir kaldırım oldu. Burası Bafra`nın merkezlerinden birisi ben burayı bu halde görmekten utanıyorum acaba kendileri utanmıyor mu?

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaldırım Yapıldı Yol Unutuldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0