SAMSUN

Kaloriferi Arızalanan Okulda Soğukta Eğitim

 
 412
Kaloriferi Arızalanan Okulda Soğukta Eğitim - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 628 öğrencinin bulunduğu Atatürk Ortaokulu'nda geçen yıl kalorifer kazanında meydana gelen arıza halen giderilemediği için öğrenciler soğukta eğitim görüyor
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 628 öğrencinin bulunduğu Atatürk Ortaokulu'nda geçen yıl kalorifer kazanında meydana gelen arıza halen giderilemediği için öğrenciler soğukta eğitim görüyor

21 derslikli Atatürk Ortaokulu'nda öğrenciler, kalorifer sisteminin geçen yıl bozulmasından dolayı soğuk dersliklerde eğitimlerine devam ediyorlar. Velilerin iddialarına göre geçen yıl kalorifer kazanında meydana gelen arıza halen giderilemedi. Bazı sınıflara veliler tarafından klima alınırken, ısıtıcısı olmayan sınıftaki öğrenciler soğuk havadan ve kalorifer sisteminin 1 aydır çalışmamasından şikayet ettiler.

Okul Müdürü Muharrem Bıyık konuyla ilgili açıklama yapmazken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ise şunları söyledi:

"Atatürk Ortaokulu'ndaki arıza geçen yıldan kalma. Geçen yıl yetkililer konuyla ilgili dilekçe verdiklerini söylüyorlar ama bize öyle bir dilekçe ulaşmadı. Okulun müdürü buraya geldiğinde biz hemen gerekli işlemlere başladık. Durum acil olduğu için çıkma kalorifer bulabilseydik hemen değiştirecektik, ancak okulun kalorifer kazanı büyük olduğu için aynı ebatta bulamadık. Samsun'a müracaat ettik, oradan yatırım izleme mühendisi gönderildi, yaklaşık maliyet hesaplandı. Kalorifer sistemi Samsun'daki yetkililer tarafından ihaleye çıktı ve bu hafta tamirata başlanacağı, önümüzdeki hafta da biteceği belirtildi."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaloriferi Arızalanan Okulda Soğukta Eğitim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0