GÜNDEM

Kamu Şefleri Derneği Kamu Şefleri Derneği Bafra`da

 
 991
Kamu Şefleri Derneği Kamu Şefleri Derneği Bafra`da - Kamu Şefleri Derneği genel başkan yardımcısı Mustafa Demir Bafra`ya gelerek dernek hakkında bildiler verdi.
Bafra Haber

 |  - Kamu Şefleri Derneği genel başkan yardımcısı Mustafa Demir Bafra`ya gelerek dernek hakkında bildiler verdi.

 Mustafa Demir Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt`u ziyaret ederek dernek hakkında konuştu.

Demir: "18Haziran 2013 tarihinde Ankara`da kurulan Kamu Şefleri Derneği kamuda çalışan 35.000 şefin özlük hakları ve mağduriyetlerinin giderilmesi için hiçbir siyaset, sendika ve ideoloji bağlantısı olmadan tüm kamuda çalışan şefleri bir arada toplamak hedefindedir. Kamu düzeninde ve hiyerarşide şube müdüründen sonra gelen ve yükselme sınavları ile yönetici konumunda olan devletin ve kurumların bütün iş yükünü çeken şeflerimiz Şube müdürü ile arasında 1200 lira gibi uçuk bir fark vardır. Bundan 10 yıl önce bu fark 200 tl idi. Yine memur ile şef arasındaki fark 30 tl dir. İşte bu amaçla çaresizseniz çare sizsiniz diyerek çıkılan bu yolda her gün hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. " dedi.

Kamu Şefleri Derneğinin oluşturulan yeni yönetim kurulunda Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alan hemşerimiz Mustafa Demir teşkilatlanmadan sorumlu görevi doğrultusunda tüm illerde hızlı bir şekilde teşkilatlanma konusunda yol kat ettiklerini belirtti. Bu bağlamda Samsun ve ilçelerinde kısa sürede tüm şeflerin üye olduğunu artık şeflerin bu konuya duyarlı olduklarını beyan etti. Şeflerin haklarını alması konusunda kararlı olduklarını alıncaya kadar seslerini duyurmak için ellerinden geleni yapacaklarını durmadan dinlenmeden çalışacaklarını söyledi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kamu Şefleri Derneği Kamu Şefleri Derneği Bafra`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0