GÜNDEM

Kan Bağışçılarına Türk Kızılayından Plaket

 
 662
Kan Bağışçılarına Türk Kızılayından Plaket - Türk Kızıayı Samsun Kan Bağışı Merkezi'nce kan bağışçıları için bir plaket töreni düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Türk Kızıayı Samsun Kan Bağışı Merkezi'nce kan bağışçıları için bir plaket töreni düzenlendi.

Bafra Öğretmenevi Yazlık Bahçede düzenlenen törene Bafra Kızılay Şube Başkan Vekili Bekir Sami Tuncer, Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Alper Candan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali katipoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yrd. Necati Geniş, Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurt, 29 Ekim İlkokulu Müdürü Baattin Akça, Bafra Kızılırmak İlk ve Ortaokulu Md. Özden Güneyli, okul müdürleri, idareciler, kan bağışında bulunanlar ile bu güne kadar verdiği kan bağışlarıyla bronz, gümüş, altın madalyalar ve son olarak da plaketle ödüllendirilen 29 Ekim İlkokulu ücretli İngilizce Öğretmeni Adem Topçuoğlu ve Samsun kan Bağışı Merkezi Türk Kızılayı görevlileri katıldılar.

Törende konuşan Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve diğer görevliler şöyle dediler:

"Türk Kızılayı olarak 2005 yılından beri Sağlık Bakanlığı Koordinatörlüğünde ülkenin kan ihtiyacının karşılanması adına bir görev üstlenmiş bulunmaktayız.

2005 yılında, ülkede kan ihtiyacı adına, 250 bin ünite kan bağışı toplanırken, geçen yıl 1 milyon 700 bin ünite kan bağışı toplandı. Bu büyük ilerlemede, kan bağışı yapan tüm duyarlı insanların olduğu kadar, bize destek veren kurumların da büyük katkıları mevcuttur,

Bu kapsamda Bafra ilçesinde, kan bağışı kampanyalarına yoğun ilgi gösteren ilçeniz ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarla yönetici ve öğretmenlere teşekkür etmek adına Bafra'dayız.

Başta Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, kan bağışı yapan ve bize önemli katkısı olan herkese çok teşekkür ederiz.

18-65 yaş arası, sağlıklı her bireyi hayat kurtarmak adına, kan bağışı yapmaya davet ediyoruz."

Törende Plaket ve Teşekkür Belgesi almaya hak kazanan kan bağışçılarıyla, onore edilenler ise şöyle:

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu ve Müdürü Mustafa Kurt, Bafra 29 Ekim İlkokulu ve Müdürü Baattin Akça, 29 Ekim İlkokulu Md. Yrd. Mehmet Coşkun, 29 Ekim İlkokulu Ücretli İngilizce Öğretmeni Adem Topçuoğlu(Plaket) ve 29 Ekim İlkokulu Rehber Öğretmeni Recep Dokgöz, Bafra Kızılırmak İlkokulu ve Müdürü Özden Güneyli, Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi ve Müdürü Dursun Özcan ile Md. Yrd. Uğur Alev, Bafra Dededağı Şehit İsa Kurt ilkokulu ve Müdürü Cengiz Özdemir.

Plaket ve Teşekkür Belge Töreni sonrası program Bafra Pidesi ziyafeti ve ikramlarla sona erdi.

Oktay ZERRİN-Bafra

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kan Bağışçılarına Türk Kızılayından Plaket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0