Tanıtım

Karadeniz'in En Büyük Arçelik, İstikbal Mağazası Bafra'da Açıldı

 
 5600
Karadeniz'in En Büyük Arçelik,İstikbal Mağazası Bafra'da Açıldı - Karadeniz`in en büyük İstikbal, Arçelik mağazası Bafra`da muhteşem bir törenle hizmete açıldı
Bafra Haber

 |  - Karadeniz`in en büyük İstikbal, Arçelik mağazası Bafra`da muhteşem bir törenle hizmete açıldı

Açılış konuşmasını Aydınlar TİC. LTD.ŞTİ yönetim kurulu adına Ahmet Aydın yaptı.

"Uzun ömürlü olmak şirketlerin, özellikle de aile şirketlerinin en önemli hedeflerinden biridir." diyen Ahmet Aydın, "Bu hedefin vazgeçilmez kriteri  ise hiç kuşkusuz sağlıklı büyümedir." dedi.

Ahmet Aydın`ın açılış konuşmasına şunları söyledi:

Şirketimiz başarısını sürdürebilmek için kalitesi ve hizmet anlayışını ön planda tutarak büyümektedir.

Yaklaşımımız; insanların kendilerini evlerinde hissettikleri, doğru ve etik işlerin yapıldığını bildikleri, sonuna kadar güven duydukları, bir ticari işletme olmaktır.

Hiç kuşkusu yoktur ki, bizim gibi kurumların gelişerek büyümeleri ve uzun ömürlü olmalarında ülkedeki hakim ekonomik koşulların, politikaların ve hükümete güvenin, ülkenin ve bölgenin gelişmişlik düzeyinin de büyük etkisi vardır. Nitekim gelişiş ekonomilerde, değerli şirket yapıları, ülkelerinin ve bölgelerinin ekonomilerini güçlendiren, istihdam yaratarak bulunduğu bölgeye doğrudan katkı sunmaktadır.

Aydınlar İstikbal Ev Consept ve Arçelik Mağazası 7 bin 600 metre kare kapalı alanı ile Karadeniz Bölgesinin en büyük mağazası olma özelliğini  taşımaktadır. Bu genişlikte bir mağaza oluşturmamızdaki amaç; geniş teşhir yelpazesiyle her türlü beğeniye hitap edebilmek ve halkımıza en iyi ve güzeli gösterebilmektir.

Babamız Duran Aydın`ın kurucusu olduğu Aydınlar TİC. LTD. ŞTİ 1968 yılından beri Bafra`da ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Şirketimiz 46 yıldır taşımacılık sektöründe, 21 yıldır Arçelik markası ile beyaz eşya sektöründe; 11 yıldır İstikbal  markası ile mobilya sektöründe hizmet vermektedir. Sizlerin desteği ile bundan sonra da hizmet vermeye devam edecektir.

Gücünü Bafra`dan, sizlerden alan şirketimiz yatırımlarını da Bafra`ya yaparak yeni istihdam alanları yaratmıştır.

Bu uzun yolcuğumuzda bize destek olan siz değerli konuklarımıza Aydınlar Tic. Ltd. Şti ailesi olarak saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Bizleri buraya gelerek onurlandırdığınız için teşekkür ediyoruz.

Ahmet Aydın`ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "İstikbal markamızla bugün Türkiye`de 850 mağazayla hizmet veriyoruz. Bu yıl 30 mağaza açma hedefiyle yola çıktık ve bu yolu yarıladık. En büyük hedefimiz ise 2023 yılında dünyanın ilk 3 mobilya üreticisi arasında yerimizi almak. Bu büyük hedef doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Bafra mağazası Samsun ve ilçelerindeki 10`uncu mağazamız. Toplam 5 bin 700 metrekare alan üzerine, 7 milyon TL yatırım ile kurulan İstikbal mağazamızda herkesin keyifli bir şekilde alışveriş yapmasını ve ev konforunu alışveriş esnasında da yaşamasını amaç edindik. İstikbal kalitesini bilen ve seven Samsun halkına bundan sonra Bafra`dan da hizmet vereceğiz." dedi.

Açılış töreninde son olarak konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf  Ziya Yılmaz ise şunları söyledi: "Değerli misafirlerimiz önümüzde büyüyen bir Türkiye var. Son 10 yıl içerisinde gerek bölgesinde gerekse dünyada bu işi nasıl başarıyor diye merak edilen bir ülkede yaşamanın, bir ülkede kalkınmanın, gelişmenin, büyümenin, yudum yudum her aşamasını hissetmekte olduğumuz bir dönemde yaşıyoruz. Allah bize bu günleri gösterdi. 1990 yılı öncesi bir akşam yatarken doların 600 lira olduğunu sabah kalktığınızda ise bin 200 lira olduğu günleri dün gibi hatırlıyorum. Beşer şaşıyor, insan unutuyor. İnsanın hafızası birçok şeyi unutmakta olduğu için zaman zaman bunları hatırlatmak ve hatırlamak gerekiyor. Çok şükür  bugün geleceğe umutla bakıyoruz.

Bafra`mız gibi bir yerde, Bafra`mız gibi gelişmekte olan ilçemizde neredeyse Türkiye`nin en büyük beyaz eşya, ev tekstili ve mobilya mağazası açılıyor. Biraz önce bir gazeteci arkadaşımız "˜Artık imalatta düşünün Bafra Organize Sanayi Bölgesinde çok geniş alanlar var, yerlerimiz sanayi tesisi kurmaya imkanlarımız var.` dedi. Bu bir sinerji, bu bir taleptir.

Bugün Samsunumuz hakikaten 1 milyon 300 bin nüfusuyla beraber doludizgin geleceğe doğru koşan, enerjisiyle talepleriyle biz yöneticileri çalışmaya zorluyor. Bizlerde çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için hizmetlerimizi eksiksiz yapmaya çalışıyoruz. Bu gün Bafra`mıza bu büyük yatırımı yapan Aydınlar TİC. LTD.ŞTİ yönetimine ve buraya gelen siz değerli davetlilere teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum."

Konuşmalardan sonra dünyaca ünlü markaların ürünlerinin yer aldığı bölgenin en büyük mağazasının açılış kurdelesini, Bafra Kaymakam vekili Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan vekili Mustafa Boydak 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, , Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl, Aydınlar LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Bafra Büyük Camii İmam-Hatibi Şevki Şahin`in duasından sonra tekbirler eşliğinde kesti. 

Açılıştan sonra ise misafirlere meşhur Bafra Pidesi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan vekili ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak Bafra pidesine tam not verdi. Daha sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Boydak ve heyeti burada Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ve Bafra için yapılabilecek konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Davetliler, klasik müzik eşiliğinde mağazayı gezerek yeni ürünleri inceledi.

 Açılış törenine, Bafra Kaymakam vekili Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan vekili Mustafa Boydak, Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Siyasi Parti Temsilcileri, İş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karadeniz'in En Büyük Arçelik, İstikbal Mağazası Bafra'da Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0