SAMSUN

Karanfil Çarşamba'da

 
 118
Karanfil Çarşamba'da - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil seçim çalışmalarını Çarşamba ilçesinde sürdürdü
Bafra Haber

 |  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil seçim çalışmalarını Çarşamba ilçesinde sürdürdü

MHP Çarşamba İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği programlar kapsamında, oda, sendika, vakıf ve basın kuruluşlarını ziyaret eden Karanfil daha sonra, Çarşamba'nın işlek caddelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükşehir Yasası ile ilçe belediyelerin protokol belediyesi haline geldiği ve hiç bir işlevinin kalmadığına değinen Karanfil, "Bu zamana kadar güzel tablolarla kandırılan köylümüz, önümüzdeki yıllarda aldıkları nefesin bile vergisini ödemeye başlayınca iş işten geçmiş olacak. Büyükşehir Yasası bazı kişilere 'ayrıcalık' yasasıdır" dedi.

Karanfil'in tarım aletleri satan bir esnaf ile arasında geçen konuşma kendisinin, Samsun'a, köylüye, uzak olmadığını kanıtlar nitelikte oldu. Karanfil esnaf ile yaptığı sohbette, "Biz girebiyi de biliriz, çapayı da. Rençber bir ailenin çocuğuyum. Haliyle tarımdan anlarım. Köylümüzün sorunlarını, çözüm yollarını da iyi bilirim" diye konuştu.

Aslan Karanfil'in Çarşamba programına, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Akdemir, yönetim kurulu üyeleri, MHP Çarşamba Kadın Kolları üyeleri ve partililer eşlik etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karanfil Çarşamba'da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0