ASAYİŞ

Enişte Katilinin Yargılanması Samsun'da, Eniştesini Cadde Ortasında Tabancayla Vurarak Öldürdüğü İddia Edilen Katil Zanlısının Yargılanmasına Başlandı

 
 106
Enişte Katilinin Yargılanması Samsun'da, Eniştesini Cadde Ortasında TabancaylaVurarak Öldürdüğü İddia Edilen Katil Zanlısının Yargılanmasına Başlandı - Samsun'da, aralarında çıkan tartışma sonucu eniştesini cadde ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısının yargılanmasına başlandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'da, aralarında çıkan tartışma sonucu eniştesini cadde ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısının yargılanmasına başlandı.

Atakum beldesi Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi üzerinde 3 ay önce meydana gelen olayda, Bafra ilçesinden birlikte Samsun'a geldiği eniştesi Faruk Aydemir'i (39) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan İ.A.'nın (40), Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına başlandı. İ.A., eniştesini kendisini kendisine çirkin sözler sarf ettiği için öldürdüğünü söyledi.
Duruşmada şahit olarak dinlenen A.T.(41), olay akşamı hep birlikte Bafra'dan Samsun'a geldiklerini belirterek, "Birlikte bir restoranda yemek yedik. Daha sonra İ.A., restoranda gördüğümüz ve masamıza gelen Gürcistan uyruklu bir kadının evine önüne gitti. Burada kadını araca almak istedi. Eniştesi araçtan indi. İbrahim otomobile ile manevra yaptı ve eniştesinin yanına geldiğinde küfürleşme oldu. Silahı çekip ateş etti" dedi.
Ölen Faruk Aydemir'in kardeşi Zeki Aydemir ise İ.A.'dan şikayetçi olduğunu belirterek en ağır cezayla cezalandırılmasını istedi.
Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
  • BafraHaber Yorum
  • Enişte Katilinin Yargılanması Samsun'da, Eniştesini Cadde Ortasında Tabancayla Vurarak Öldürdüğü İddia Edilen Katil Zanlısının Yargılanmasına Başlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0