GÜNDEM

Kaymakam Ali Katırcı, Başarılı Olduğu Alanı Açıkladı

 
 133
Kaymakam Ali Katırcı,Başarılı Olduğu Alanı Açıkladı - Bafra Haber/Mersin Vali Yardımcısı olarak atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, ayrıldıktan sonra "eğitim çalışmaları"  ile anılmayı ümit etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber/Mersin Vali Yardımcısı olarak atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, ayrıldıktan sonra "eğitim çalışmaları" ile anılmayı ümit etti.

Mustafa Erdinli İlk ve Ortaokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlamalarına katılan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra`da görev yaptığı dönem içerisinde eğitim projelerine önem verdiğinin altını çizdi ve öyle hatırlanmak istedi.

Kaymakam Katırcı`nın konuşmasını satırbaşları şu şekilde:

Yaptığımız işi küçümseyemeyiz. Bizler hepimiz eğitim camiasının bir ferdi olarak, bende kendimi sizden sayıyorum. Çünkü Bafra`da çalıştığım süre içerisinde eğitime özel önem verdik.  Sizlerin her türlü desteğimizle yanınızda olacağımızı söyledik.

Bu vesileyle Milli Eğitim Müdürümüzün güzel sözlerine teşekkür ediyorum. Kendisini realiteyi ifadesinden dolayı da takdir ediyorum.

İnşallah biz ayrıldıktan sonrada bu şekilde anılacağız. Bazı kaymakamlar tarımı öne çıkaran insanlar olarak anılıyor, bazıları başka şekilde anılıyor bizde bir hedef koyduk ve çalıştığımız süre içerisinde en büyük mesaiyi eğitime vermeye gayret ettik. Sadece eğitim tabanlı yapılan projelerimize baktığımızda geçen yıl ve ondan önceki yıl 33 eğitim tabanlı proje olduğunu söylediğimizde ne kadar değişik alanlarda çalışma yapıldığını görebiliriz.

Burada uzun uzun anlatmak istemiyorum ancak kadirşinas Bafra insanı bunu takdir ediyor.  Yapılan çalışmaları en güzel şekilde ifade ediyor. Yüzümüze de söylüyor, arkamızdan da söylüyor.

Tabiki bunları tek başına yapmıyoruz, bir ekip ile yapıyoruz. Bütün arkadaşlarımız adına, eğitim camiası adına bu takdirlkeri, bu güzellikleri şahsımda sizin adınıza temsil ederek kabul ediyorum.

İnşallah bu sene başladığımız bu yeni süreçte bizden sonra gelen kaymakamımızla beraber eğitim camiamız  en güzel şekilde projeli çalışmalarına devam edecektir. Bu vesile ile yeni yöneticilerimize bu sene başlayan bütün arkadaşlarımıza, eğitim- öğretime yeni başlayan bütün kardeşlerimize eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu okulda birçok güzel programa katıldım. Bu okulun bağışçısı hayırsever de aramızda. Mustafa Ama gururla oturoyur. Kendisini bir kere daha tebrik ediyorum. Bu okulun verilmesinden bitirilmesine kadar işin başında durdu. Her gelişimde onu bahçede bulduk. Bugün yine bahçede. Yani bu mutluluk hayırsever insanlar için yaşanabilecek en güzel şey.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Ali Katırcı, Başarılı Olduğu Alanı Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0