GÜNDEM

Kaymakam Arslan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü Kutladı

 
 143
Kaymakam Arslan 1 EkimDünya Yaşlılar Gününü Kutladı - Oktay ZERRİN- BAFRA HABER/ Birleşmiş Milletler Genel Kurulu`nca, 1982`de 1 Ekim`in "Dünya Yaşlılar Günü" olarak ilan edilmesiyle, 1983 yılından bugüne, ülkemizde de "Dünya Yaşlılar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- BAFRA HABER/ Birleşmiş Milletler Genel Kurulu`nca, 1982`de 1 Ekim`in "Dünya Yaşlılar Günü" olarak ilan edilmesiyle, 1983 yılından bugüne, ülkemizde de "Dünya Yaşlılar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Bu düşünceden hareketle, ilçemiz Bafra`da da yaşlılar günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Md Yrd Meltem Akar Akın ve Huzurevi sakini olan yaşlılarla birlikte Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri yanındaki Çamlık Mesire Alanı`nda bir kaynaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını amaçlayan etkinlik gerçekleştirildi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, güzel ve sıcak bir gün ve havada yaşlılarımızla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip "yaşlılarımızı sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğini söyledi.

Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz da Sn. Kaymakamımız yaptığımız her etkinlik yanımızda olup bizlere her türlü desteği veriyorlar. Şahsım, personelim ve huzurevi sakini yaşlılar adına kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra yaşlılarla protokol üyeleri hatıralarını yad edip birlikte bu mutlu günü fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü Kutladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0